Home Loto Germania 19 Milioane de euro la tragerea loteriei germane

19 Milioane de euro la tragerea loteriei germane

922 views
loteria

Azi, miercuri 24.05.2017 loteria germană are un premiu mai puțin obișnuit, și aici nu mă refer că se acordă altfel de premii, ci mă refer că premiul a ajuns la aproape 20 de milioane de euro! Se știe că loteria germană este una din cele mai de succes loterii din lume, datorită premiilor săptămânale care depășesc de fiecare dată 1 milion de euro, suma minimă garantată la categoria 1 fiind de 1 milion de euro.

Ultima dată când s-a câștigat marele premiu la categoria 1 a fost pe 22 Aprilie 2017, deci într-o lună de la ultimul câștig s-a adunat un premiu de 20 de milioane de euro! Atunci premiul câștigat la categoria 1 a fost de 13.245.614,40 €, premiu câștigat de un singur jucător norocos. La categoria a 2-a s-au înregistrat 2 câștigători care au încasat fiecare câte 1.259.336,30 €.

În cazul în care nu se va câștigă premiul timp de 13 trageri, suma de bani strânsă ca premiu la categoria 1 se acordă în cea de-a 13-a tragere jucătorilor de la categoria a 2-a. După câștigarea marelui premiu, jackpotul minim care se acordă este de 1 milion de euro în zilele de miercuri și 3 milioane de euro în zilele de sâmbătă.

Cum jucați la Loteria Germană
Dacă sunteți fizic în Germania mergeți la orice chioșc care vine bilete loto și cumpărați de acolo, biletul va fi mult mai ieftin decât pe internet. Dacă nu sunteți acolo și doriți totuși să cumpărați un bilet loto o puteți face prin intermediul agențiilor de bilete loto online, mai multe detalii găsiți aici. Contra unui comision acestea vor cumpăra în locul dvs. biletul. Mare atenție, verificați dacă conform legii aveți voie să jucați online, de exemplu dacă sunteți cetățean român și aveți domiciliul în România este interzis să jucați online.De exemplu site-ul nostru, loto.md este blocat tuturor vizitatorilor români, iar aceștia nu pot accesa site-ul nostru.