Home Bilete loto online

Bilete loto online

Bilete loto online puteți găsi pe multe site-uri însă sînt cu adevărat puține site-uri în care puteți avea încredere să cumpărați, de aceea vă recomandăm probabil singura agenție de bilete online de încredere și cu o vechime de peste 10 ani în mediul online. Este vorba despre celebra agenție de bilete online The Lotter , agenție care oferă contra unui comision posibilitatea de a cumpăra în numele vostru bilete loto.

Agenția oferă posibilitatea de a cumpăra bilete loto la peste 40 de loterii oficiale din întreaga lume, loterii precum loto italia, loto polonia, loteriile americane powerball și megamillions, loteriile europene Euromillions, Eurojackpot, loteria germană, precum și bilete loto online la loteria română!

Cît costă să cumperi bilete loto online ?

Prețul poate varia în funcție de tragerea loto, de jackpot precum și de fluctuațiile monedei din țara în care are loc extragerea loto. De exemplu prețul unui bilet loto la loteria română loto 6/49 costă 2$ , cost caren include comisioanele agenției.

Prețul unui bilet pentru jucătorii din România este de 6$ pentru un bilet cu 3 variante iar în cazul în care nu sînteți din România veți plăti un preț de 11,10$ be bilet. În cazul în care cîștigați marele premiu trebuie să știți că premiul va fi impozitat cu 25% de către statul român. Agenția TheLotter nu percepe comisioane pentru cîștigători.

Cum cumpărați bilete loto online la loto 6/49 România ?

Accesați linkul special al agenției The Lotter care vă va redirecta pe pagina dedicată tragerii loteriei române, vezi imaginea de mai jos, deschideti un cont, după care selectați numerele dorite și faceți plata prin metodele de plată acceptate de agenție.