Home Cum arata biletul super loto 5/35

Cum arata biletul super loto 5/35

Biletul super loto 5/35 este cel din imaginea de mai jos. Acest bilet se completează de către cel care dorește să joace la loto și este prezentat vînzătorului de la ghișeul loto. Acesta pe baza biletului va emite o chitanță care va avea imprimate variantele de joc alese de dumneavoastră.

Pe biletul de joc, super loto 5/35 aveți 4 cîmpuri de joc, denumite A, B, C și D
Fiecare cîmp conține opțiunile: codul, automat și Nul .
– Codul se folosește în cazul în care jucătorul dorește să joace loto folosind sisteme de joc
– Automat , acest cîmp se mai numește și quick pick și alegînd această opțiune calculatorul va genera 5 numere aleatoare pentru dumneavoastră/
– Nul, în cazul în care ați greșit biletul, puteți alege Nul pentru a anula respectiva variantă.

Tot pe biletul loto, la sfîrșit găsiți cîmpul Trageri consecutive. Puteți alege ca biletul dumneavoastră să participe de la 2 la 20 de trageri consecutive. În cazul în care jucați mereu aceleași numere și nu doriți să mergeți săptămînal la agenția loto alegeți acestă variantă iar biletul loto va participa la numărul de jocuri ales de dumneavoastră.

Pe bilet puteți marca 5 sau mai multe numere. Marcînd mai mult de 5 numere numărul de variante va crește, deci costul biletului va crește și el. Jucînd mai multe numere șansa de a cîștiga va fi mai mare. De exemplu dacă jucați o variantă simplă de 5 numere, șansa de a cîștiga jackpotul este de 1 la 324.632 , însă dacă pe bilet jucați 6 numere în loc de 5, șansele de cîștiga marele premiu vor fi de 1 la 54.105. Dacă de exemplu jucați 10 numere, șansa de cîștig este de 1 la 1288 însă veți plăti pentru bilet 1260 de lei.

Mai jos aveti o chitanța imprimată în urma completării biletului loto. Pe acest bilet au fost jucate 4 variante simple, iar la cîmpul de joc C , a fost aleasă varianta Automat, quick pick , ceea ce înseamnă că numerele au fost alese de calculator. La restul variantelor, A, B și D , numerele au fost alese de noi.