Home Euromillions Euro Millions – Loterie multi nationala europeana

Euro Millions – Loterie multi nationala europeana

1,580 views

Euro Millions este una dintre cele mai cunoscute loterii din lume, avand premii extrem de mari, nu de putine ori reusind sa depaseasca 50 de milioane de euro pentru prima categorie de castiguri.

Loteria a aparut in 2004 la initiativa Frantei, a Spaniei si a Marii Britanii. Formulei initiale i s-au adaugat in timp mult mai multe tari. Rand pe rand, Elvetia, Austria, Belgia , Luxemburg, Irlanda si Portugalia s-au asociat cu primele 3 tari, contribuind la fondul de premiere si ajungand in scurt timp la sume uriase ale Jackpoturilor.

Astazi, Euro Millions este accesibila pe langa tarile mai sus prezentate si intregii lumi datorita agregatoarelor de loterii precum Thelotter.com.

Daca pana in 2011 exista o singura extragere saptamanala, din mai 2011 organizatorii au mai adaugat o extragere reusind sa creasca si popularitatea jocului in randul oamenilor.

In topul celor mai mari premii acordate vreodata se numara 2 prmii de 183 de milioane de euro, 2 premii de 130 de milioane de euro, 1 premiu de 185 de milioane de euro si unul de 190 de milioane.

Click Now!

Reguli de participare

Regulile loteriei europene se aseamana foarte mult cu regulile unei loterii clasice. Jucatorii trebuie sa aleaga 5 numere din 50 si 2 numere Jackpot din 11. Premiul cel mare este acordat celui care reuseste sa ghiceasca toate cele 7 numere.

Cu toate astea, nu doar cei care ghicesc toate numerele castiga, existand nu mai putin de 13 categorii de castiguri.

Periodic, EuroMillions organizeaza o extragere extraordinara care incepe cu premii de la 100 de milioane de euro. Nicio extragere extraordinara nu a fost castigata pana acum din prima, insa cel mai mare premiu castigat la o astfel de extragere este de 129 de milioane de euro.

Extragerile Euro Millions au loc Marti la ora 21:00 si Vineri la ora 21:00.

 

 

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!