Home Prezentare loterii Florida Lotto

Florida Lotto

1,329 views

Florida Lotto este una din loteriile americane de traditie, care ofera premii colosale.

Cu o varsta de 25 de ani, loteria din Florida a reusit sa ofere premii foarte mari de-a lungul timpului. Ceea ce o face extrem de deosebita, este faptul ca o mare parte din banii incasati de loterie se duc catre educatia Floridei, contribuind in acest fel foarte mult la cresterea statului.

Cel mai mare premiu atins vreodata de aceasta loteria a fost de 106 milioane de dolari. La fiecare extragere, premiul garantat incepe de la 7 milioane de dolari si poate creste cu 2 milioane de dolari pe saptamana, daca nu reuseste nimeni sa ghiceasca toate numerele extrase.

Cum se joaca la loteria din Florida?

Click Now!

Sistemul de joc este asemanator cu cel de la 6/49 , doar ca jucatorul trebuie sa aleaga 6 numere din 53. Tragerile au loc de 2 ori pe  ori pe saptamana , miercuri de la 23.15 si sambata de la 23.15.

Jackpotul cel mare este incasat de castigator in rate egale pe parcursul a 30 de ani. In felul acesta, va avea un venit asigurat aproape toata viata.

Sansele de a castiga premiul cel mare la loteria din Florida sunt de aproape una la 23 de milioane, deci…destul de mari :).

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!