Home Loterii nationale Powerball - SUA La urmatoarea extragere Powerball USA premiul cel mare va fi de 70...

La urmatoarea extragere Powerball USA premiul cel mare va fi de 70 milioane de dolari

862 views

Miercuri, 25 iunie 2014, loteria americana Powerball va organiza urmatoarea extragere, cu un jackpot de peste 70 de milioane de dolari.

Niciun jucator nu a reusit sa ghiceasca toate numerele la extragerea din data de 21 iunie 2014, fapt pentru care Jackpotul a ramas neatins si a crescut la 70 de milioane de dolari, premiu care va fi pus in joc la urmatoarea extragere.

Numerele extrase din data de 21 iunie 2014 au fost: 5, 6, 37, 41, 54 si numarul powerball 26.

Chiar daca nimeni nu a reusit sa castige marele Jackpot, la categoriile inferioare s-au acordat numeroase premii, cu sume de pana la 1 milion de dolari.

Loteria americana Powerball este una dintre cele mai populare loterii din lume. Popularitatea si-a castigat-o datorita jackpoturilor uriase oferite la fiecare extragere.

Cel mai mare jackpot din istoria Powerball este in prezent cel de 590 de milioane de dolari, castigat in Florida, in mai 2013.

Desi fizic, biletele la Powerball se pot achizitiona doar din cele 46 de state americane care dispun de loterii fizice, cu ajutorul site-ului www.thelotter.com, oricine poate cumpara un bilet online pentru a-si incerca norocul la premiile de sute de milioane de dolari puse in joc.

Pretul unei variante este de 5 dolari, iar un formular intreg contine 3 variante.

Extragerile au loc de doua ori pe saptamana, in fiecare miercuri si sambata, de la orele 23:00. Rezultatele vor fi postate si pe site-ul nostru.

Sansele de a castiga marele premiu Powerball sunt de 1 la 175 de milioane.