Home Loteria Romania Loteria Romana- O loterie cu traditie

Loteria Romana- O loterie cu traditie

1,284 views

Cei care vor sa castige premii mari in bani, cu sanse relativ mari de reusita, se pot axa si pe loteria Romana, o loterie care desi in formula actuala ruleaza doar din anul 1999, are o istorie de aproape un secol.

Cu un sistem simplu de extragere, cu 6 bile extrase din49, loto 6/49 atrage saptamanal numerosi jucatori care isi incearca norocul. Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, joi si duminica de la ora 16:45 respectiv 19:00, iar ceea ce atrage foarte mult este faptul ca impozitul este de doar 25% din premiu, fata de impozitele mult mai mari de la loteriile americane.

Sansele de a castiga premiul cel mare la loteria romana sunt de 1 la 13 milioane, iar premiile se ridica si la cateva milioane bune de euro. Cel mai mare premiu oferit vreodata, a fost castigat in 14 iulie 2013 de catre un galatean. Acesta a reusit sa isi imbogateasca buzunarul cu nu mai putin de 11 milioane de euro. Premii foarte mari sunt destul de dese, in conditia in care loteria are extrageri de 2 ori pe saptamana, iar premiul este castigat o data la cateva saptamani sau chiar la cateva luni, iar de fiecare data cand nu este castigat, acesta se reporteaza pentru urmatoarea extragere.

Click Now!

Desi formula actuala a loteriei dateaza din 1999, bazele ei se gasesc inca de la inceputul secolului 20, cand Biserica Romana organiza activitati similare in care oferea castiguri.

Asadar, Loteria Romana este o varianta extrem de buna pentru a va incerca norocul. Daca nu puteti sa cumparati bilete fizice, Thelotter.com va ofera varianta online.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!