Home Loteria Romania Loteria Romana- O loterie cu traditie

Loteria Romana- O loterie cu traditie

1,300 views

Cei care vor sa castige premii mari in bani, cu sanse relativ mari de reusita, se pot axa si pe loteria Romana, o loterie care desi in formula actuala ruleaza doar din anul 1999, are o istorie de aproape un secol.

Cu un sistem simplu de extragere, cu 6 bile extrase din49, loto 6/49 atrage saptamanal numerosi jucatori care isi incearca norocul. Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, joi si duminica de la ora 16:45 respectiv 19:00, iar ceea ce atrage foarte mult este faptul ca impozitul este de doar 25% din premiu, fata de impozitele mult mai mari de la loteriile americane.

Sansele de a castiga premiul cel mare la loteria romana sunt de 1 la 13 milioane, iar premiile se ridica si la cateva milioane bune de euro. Cel mai mare premiu oferit vreodata, a fost castigat in 14 iulie 2013 de catre un galatean. Acesta a reusit sa isi imbogateasca buzunarul cu nu mai putin de 11 milioane de euro. Premii foarte mari sunt destul de dese, in conditia in care loteria are extrageri de 2 ori pe saptamana, iar premiul este castigat o data la cateva saptamani sau chiar la cateva luni, iar de fiecare data cand nu este castigat, acesta se reporteaza pentru urmatoarea extragere.

Click Now!

Desi formula actuala a loteriei dateaza din 1999, bazele ei se gasesc inca de la inceputul secolului 20, cand Biserica Romana organiza activitati similare in care oferea castiguri.

Asadar, Loteria Romana este o varianta extrem de buna pentru a va incerca norocul. Daca nu puteti sa cumparati bilete fizice, Thelotter.com va ofera varianta online.