Home LOTOMD FREE 100$

LOTOMD FREE 100$

Loto Moldova impreuna cu partenerii sai organizeaza saptamanal turneul LOTOMD FREE 100$ . Turneul face parte dintr-o serie de turnee de poker gratuite pentru vizitatorii sai. Astfel ca orice vizitator al site-ului nostru este invitat la acest turneu gratuit.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a juca este sa descarcati softul de poker si sa va inregistrati la turneul LOTOMD FREE 100$ . Valoarea totala a premiilor este de 100$

Pasul 1. Accesati site-ul titan poker si descarcati softul

Download Titan Poker SECAMD

Pasul 2. Inregistrati-va contul. Atentie folositi numele real si o adresa de email valida. Acestea nu vor mai putea fi modificate ulterior.

Pasul 3. Intrati in sectiunea turnee private si inregistrati-va la turneu. Turneul il gasiti sub denumirea de LOTOMD FREE 100$

LOTOMD FREE 100$

Pasul 4. Asteptati inceperea jocului. In momentul in care va incepe jocul, veti fi asezati automat la masa de joc.

Turneul LOTOMD FREE 100$

este organizat de Titan Poker. Site-ul loto.md este doar partener publicitar, site-ul nostru oferind doar asistenta la inregistrarea contului si in anumite cazuri la asistenta gratuita in legatura directa cu partenerii nostri Titan Poker. Daca aveti intrebari nu exitati sa ne trimiteti un email sau sa ne contactati pe pagina de facebook.

Prezentare Titan Poker

Titan Poker face parte din una din cele mai mari retele de poker – iPoker, impreuna cu alte branduri ca: Ladbrokes, Mansion, Paddy Power Poker, Betfred, William Hill, Bet365 si multe altele. Softul este acordat de compania Playtech, care la fel este lider de piata in lumea softurilor de poker si casino.

Interfata este disponibila atat in romana cat si in rusa sau engleza.

Sateliti pentru turneele live
La Titan Poker puteti sa va calificati la turnee live cum ar fi: Irish Winter Festival sau MADchester Poker Open 2014.

VIP club
Pentru a recompensa jucatorii sai, Titan Poker ofera cea mai generoasa oferta din toate camerele de poker online. Sistemul nivelurilor VIP este construit in asa mod, incat fiecare jucator sa poata profita de beneficiile clubului. Recompensele pot fi folosite in modurile cele mai diferite, de la intrari la turnee exclusive, pana la achizitionarea banilor cash.

Freeroll
In camera aceasta de poker nu duceti lipsa nici de turnee tip freeroll, puteti participa la o gama variata de freeroll incepand de la suma de 100$ si pana la o premiere de 10.000$.

Trafic
In orele de varf constituie 20.000 jucatori

Support
Exista optiunea supportului prin live chat, mail, fax si telefon. Echipa a primit mai multi ani premii pentru cel mai bun support-online.

Metodele de depunere:
Visa Electron , Delta, Maestro, Diners Club International, Laser Master Visa Abaqoos Boleto Click2Pay ClickandBuy Dankort EcoCard eKonto Enets Entropay EPS Euteller Ewire Giropay INSTADEBIT Moneta.ru Moneybookers myCitadel NETeller Nordea PaySafeCard POLI Sofortüberweisung TICKET PREMIUM Ukash UseMyBank WebMoney

Metodele de retragere:
Visa, Visa Electron , Diners Club International, Laser Visa Click2Pay ClickandBuy Dankort EcoCard Enets Entropay INSTADEBIT Moneta.ru Moneybookers myCitadel NETeller Nordea POLI WebMoney

Metodele recomandate de depunere / retragere:
Skrill, Visa Electron