Home Mega Millions

Mega Millions

Un tichet la loteria Mega Millions costa $2,50 pentru fiecare linie a biletului de joc, acest pret fiind regasit la agentia TheLotter, pret ce include si comisionul de rigoare.

Jucatorii pot alege 6 numere din doua extrageri diferite – 5 numere diferite de la 1-56 si un numar de la 1-46 (Mega Ball). Atunci cind veti ghici toate cele 6 numere veti cistiga Jackpotul.

Ce se intimpla atunci cind cistigati jackpotul ?
Optiunea 1: Se ofera 26 de plati anuale. Pentru fiecare $1,000,000 in jackpot, vei primi aproximativ 38,500$ pe an inainte de impozitare.
Optiunea 2: Puteti retrage banii, ca si o suma forfetara, care este egala cu jackpotul Mega Millions adunat in fondul de premiere.
Pe linga premiul jackpot, celelalte premii variaza de la 2$ la $250,000.
Multiplier

Click Now!

Unele state, precum si cea mai mare agentie intermediara de loterie din lume, TheLotter, folosesc un factor de multiplicare, denumit ‘Megaplier’. O data bifata aceasta functie, TheLotter va ofera posibilitatea ca orice castig, exclusiv jackpotul, sa fie multiplicat de pana la 4 ori. Aceasta functie va costa cate $2,50 in plus pentru fiecare linie, pret ce include si comisionul agentiei TheLotter.

Extragerile Mega Millions au loc in fiecare Marti si Vineri de la ora 11pm (ET). Extragerile au loc in Atlanta, Georgia.
Cel mai mare premiu in cadrul Loteriei Mega Millions a fost oferit pe 6 Martie 2007, premiul oferit fiind de $390 milioane de dolari, iar al doilea premiu ca marime a fost oferit pe 4 Ianuarie 2011, atunci cand doua tichete din Post Falls, Idaho si Ephrata, Washington au ghicit toate cele 6 numere pentru a incasa un premiu de $190 milioane fiecare.