Home Loteria Romania Peste 7,5 milioane de euro la loteria romana

Peste 7,5 milioane de euro la loteria romana

1,551 views
Loto
Loto

 

Joi 30 Mai 2013, incepand cu ora 16:45, in direct pe TVR 1, au loc extragerile saptamanale ale Loteriei Romane. Pret de aproape un ceas, Silvia Stanciu si Marius Radmanestean vor fi gazdele emisiunii “Lozul cel mare”, in care vor avea loc rand pe rand tragerile Joker, Loto 5/40, Loto 6/49 si Noroc.

Dupa cum bine puteti intui si dvs, marele premiu nu a fost castigat. Astfel ca premiile puse in joc sunt cu adevarat apetisante, in masura in care reportul Loto 6/49 a ajuns la suma de peste 35.5 milioane lei noi (RON), in vreme ce tragerea Noroc ne aduce in fata unui premiu de aproximativ 1.4 milioane de lei. Continuam cu Loto 5/40, in care sunt puse la bataie peste 200.000 RON (216.600, mai exact), Super Noroc (50.300 lei), Joker (4.5 milioane lei) si Noroc Plus (peste 35.500 lei).

Si acestea nu sunt singurele surprize placute venite din partea Loteriei Romane, care premiaza saptamanal persoanele dispusi sa isi incerce norocul in cadrul “Lozul Carrefour”.

In conditiile in care potul pus la bataie de Loteria Romana se ridica la suma de peste opt milioane de euro, nici Virgil Iantu nu a scapat de blitzurile paparazzilor Cancan, care l-au surprins zilele trecute intr-o agentie Loto Prono de 1 Mai, Bucuresti.

Mai in gluma, mai in serios, putem spune despre realizatorul de emisiuni TV ca a renuntat la ideea de a deveni milionar in cadrul show-ului cu acelasi nume “Vrei sa fii milionar”, adoptand moda euro. Sincer vorbind, cui nu i-ar surade un astfel de castig?

Incheiem prin a va prezenta cele sase numere norocoase extrase duminica, 26 mai: 4, 40, 34, 17, 42 si 49 si a va reaminti ca, duminica, 2 iunie 2013, are loc o noua tragere Joker, Loto 5/40, Loto 6/49 si Noroc. Totul incepe de la ora 19:00, sub egida aceleiasi emisiuni – Lozul cel mare (pe TVR 1). Mult noroc!

Puteti cumpara bilete loto online

… si nu uitati ca daca nu aveti timp sa mergeti la o agentie loto pentru a cumpara un bilet la marea tragere loto 6/49 o puteti face prin intermediul agentiei de bilete loto online The Lotter, agentie care ofera exclusiv pentru jucatorii din Romania un pret special de numai 6$ (aprox 20 de lei) pentru un bilet cu 3 variante. In plus daca nu ati mai jucat niciodata online veti primi inca un bilet gratuit!
Iar pentru cei care nu stiu toate biletele cumparate apar scanate in contul vostru intr-un interval de pana la 24 de ore. Puteti cumpara bilete loto online prin intermediul agentiei doar pana la ora 13.00
Pentru a accesa site-ul agentiei loto click aici

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!