Home Loterii nationale Powerball - SUA Potul loteriei Powerball se mareste: 203 milioane de dolari

Potul loteriei Powerball se mareste: 203 milioane de dolari

999 views

Nu a fost nici un castigator al jackpotului de Miercuri la loteria Powerball, provocand astfel marele premiu sa creasca pana la o valoare de 203 milioane de dolari pentru extragerea de sambata.

Miercuri a fost a 12-a extragere consecutiva fara un castigator al  jackpot-ului.

Valoarea estimata in numerar pentru noul jackpot este de 123.2 milioane de euro. Taxele si premiile anuale sunt raportate la Mega USA, un web-site dedicat jucatorilor de loto ai Powerball si Mega Millions.

Jucatorii ar trebuie sa aiba in vedere faptul ca sumele de jackpot sunt estimate de loterii, insa acestea sunt adesea mai mari in momentul extragerii.

Chiar daca nu a existat un castigator al marelui premiu, au fost totusi 9 bilete echivalente premiului doi, atingand astfel cinci numere: Colorado, Florida, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia, Virginia de Vest si 2 din Texas.

Biletul vandut in Colorado a fost achizitionat prin optiunea ‘Power Play’, astfel ca premiul s-a transformat intr-o suma considerabila de 1 milion de dolari.

Numerele castigatoare Powerball de Miercuri, 26 Octombrie sunt: 1, 18, 21, 39 si 55. Numarul Powerball a fost 6 iar Power Play 3.

Extragerea de Sambata va fi a patra in acest an cand jucatorii vaneaza un premiu de peste 200 milioane de dolari + jackpot. Pe 10 August 2011, un cuplu din Minnesota a castigat 228,9 milioane de dolari prin intermediul Powerball. Inaintea acestui premiu valorificat de cuplul American, pe 1 Iunie 2011 – un grup de 20 de muncitori din New York a impartit un premiu de 200 milioane de dolari iar pe 6 Aprilie, doi barbati care au lucrat ca sudori intr-un orasel mic din Indiana si-au asigurat un trai de lux printr-un premiu de 221,7$ milioane de dolari.

Atunci cand cumparati un bilet Powerball si alegeti extra-optiunea Powerplay pentru un cost de 1$ in plus, orice premiu non-jackpot va fi multiplicat la o rata de 2-5 ori, in functie de un numar ales random de catre computer.

Powerball este jucat in 42 de state plus Districtul Columbia si Insulele Virgine. Extragerile sunt programate Miercurea si Sambata.