Home Powerball

Powerball

 

Loteria americana Powerball este o loterie interstatala care are loc in 43 de state ale Statelor Unite ale Americii, precum si in Washington D.C. si Insulele Virgine. Loteria americana Powerball a luat nastere in anul 1992, inlocuind practic Lotto America, si s-a folosit in premiera de extrageri bisaptamanale, ce aveau si inca au loc in zilele de miercuri si sambata. Lista loteriilor participante includ nume precum Arizona Lottery, Colorado Lottery, Florida Lottery, Oregon Lottery sau West Virginia Lottery.

Achizitionarea unui bilet ( sau a mai multor bilete loto) nu poate avea loc pe teritoriul Moldovei decat prin intermediul agentiilor de bilete loto online. Altfel, daca va aflati intr-unul dintre cele 43 de state americane participante la loteria Powerball , nu trebuie sa parasiti teritoriul american fara a cumpara macar un bilet in prealabil.

Mai in gluma, mai in serios, nu trebuie sa va mai rezervati un bilet spre America, asigurandu-va totodata ca nu v-a expirat viza, din moment ce acum aveti posibilitatea de a cumpara bilete la loteria Powerball direct de pe site-urile agentiilor de bilete loto online.

Astfel, biletele vor fi cumparate, fizic de aceasta data, de catre un angajat al agentiei loto intermediare, care isi asigura in acelasi timp si un comision, comision inclus in valoare biletului loto. Tocmai de aceea preturile din SUA nu coincid niciodata cu cele listate pe site-urile agentiilor. Iar in cazul fericit in care veti castiga o suma oricat de mica (sau de mare, in cazul fericit), banii vor fi virati in contul dvs de utilizator sau in cazul premiilor mai mari veti avea posibilitatea de a incasa chiar voi premiul. Biletul ales de voi este jucat de catre agentie, iar acesta va aparea scanat in contul vostru de utilizator in maxim 24 de ore de la cumparare.

Click Now!

Principiul jocului de loto este unul destul de simplu. Asadar, pe intelesul tuturor. Cu toate acestea, inainte de toate trebuie sa fiti major (varsta de peste 18 ani inclusiv), pentru ca mai apoi sa selectati 5 numere cuprinse in intervalul 1-59. Acestea sunt numite generic numerele principale. Suplimentar insa, trebuie sa alegeti si numarul powerball (de la 1 la 39). Se castiga marele premiu in cazul in care se ghicesc toate cele cinci numere impreuna cu numarul Powerball

Marele premiu se acorda doar dupa ce ati nimerit absolut toate numerele extrase. Plafonul minim este de 40.000.000$ la categoria 1, ceea ce inseamna ca putem de a face cu jackpoturi de ordinul sutelor de milioane de euro. Nu mai departe de luna mai a acestui an, pe 18.05.2013 mai exact, s-a dat un premiu de peste 590.000.000$.

In cadrul loteriei Powerball sunt acordate premii incepand cu simpla ghicire a unui singur numar. Drept urmare, daca va numarati printre aceia care au nimerit numarul powerball, puteti pune mana pe un premiu direct proportional cu nivelul la care a ajuns jackpotul. Logic, sumele cresc in functie de numarul de bile extrase ce coincid cu ce ati ales dvs pe bilet; premii, asadar, pentru cei care au nimerit un numar principal si numarul powerball, 2 numere principale si numarul powerball, s.a.m.d.