Home Powerball

Powerball

Powerball este un joc de loterie American ce isi desfasoara activitatea in 44 de state. Acesta este coordonat de Asociatia Loteriei Multi-Statale (MUSL), o organizatie non-profit formata in urma intelegerii intre loterii. Powerball este un joc unde jackpotul incepe de la suma de 20 milioane de dolari si ajunge deseori la sute de milioane de dolari.

Extragerile au loc Miercurea si Sambata noapte de la 10:59 (ET), unde sunt extrase 5 numere principale din intervalul 1-59 si un numar Powerball din intervalul 1-39. Jucatorii pot castiga printr-una din cele 9 posibilitati de castig. Jackpotul (castigat in urma ghicirii celor 5 numere principale si a bilei Powerball) poate fi extras printr-o suma forfetara, sau prin 30 de plati anuale. Biletul il puteti gasi la pretul de 5$ pentru fiecare linie de joc, prin acelasi intermediar – TheLotter – cel mai mare din domeniu.

PowerPlay este o optiune speciala ce le ofera sansa castigatorilor de a-si multiplica castigul de pana la 5 ori (jackpotul nu poate fi multiplicat). Aceasta optiune o puteti gasi la acelasi pret de 1,88$. Numarul PowerPlay este extras aleatoriu in fiecare saptamana, inainte de a incepe extragerea propriu-zisa.