Home Loto Moldova Rezultate Milioane pentru Moldova din 10.01.2016

Rezultate Milioane pentru Moldova din 10.01.2016

1,808 views
loteria
loteria

Duminica aceasta s-a inregistrat o noua tragere a loteriei nationale a Moldovei. Din pacate nici un jucator nu a reusit sa ghiceasca cele cinci sau sase numere castigatoare, astfel ca s-au inregistrat castiguri doar la categoria a 3-a, castiguri totale in valoare de 19.355 lei.
In total au existat 35 de castiguri la categoria a 3-a in valoare de 552,42 lei fiecare. La categoria intai jackpotul fix este in valoare de 1 milion de lei, in timp ce la categoria a 2-a premiul este de 82.493 lei.

La tragerea din 17.01.2016 loteria nationala a Moldovei a pregatit o surpriza celor care vor achizitiona cat mai multe variante. Astfel, LNM ofera primilor 100 de jucatori care vor achizition cat mai multe variante un premiu suplimentar in valoare totala de 50.000 lei.
Tragerea suplimentara din 17.01 a loteriei nationale se numeste “Cadou de la Mos Craciu”. In cadrul acestei trageri se va efectua extragerea unei bile din intervalul 1-36, bila care va desemna numarul total de castigatori la care se va imparti premiuld e 50.000 de lei.
Dupa extragerea bilei un membru al comisiei de validare va extrage castigatorii. De exemplu daca se va extrage bila cu numarul 5 vor fi in total cinci castigatori iar membrul comisiei de validare va extrage numele a cinci jucatori din cei 100 inscrisi la acest concurs.

Castigatorii premiului suplimentar “Cadou de la Mos Craciun” vor avea termen de 90 de zile pentru a revendica premiul.

Sa revenim la tragerea din aceasta duminica 10.01.2016, tragere la care nu s-au inregistrat castigatori la prima si a doua categorie. Numerele extrase sunt: 19, 25, 16, 24, 30, 5

Pana duminica puteti participa si la tragerea super loto 5/35 organizata de Loteria Moldovei, tragere care are loc joi. Rezultatele tragerii super loto vor fi afisate pe site-ul nostru in cursul serii de joi 14 Ianuarie 2016

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!