Home Loteria ANAF Rezultatele loteriei ANAF – 13 aprilie

Rezultatele loteriei ANAF – 13 aprilie

1,434 views

Loteria bonurilor fiscale reprezinta un mijloc prin care se urmareste diminuarea evaziunii fiscale si incurajeaza persoanele fizice rezidente si nerezidente in Romania sa solicite bonul fiscal in momentul achizitionarii unui bun sau serviciu, urmand a avea sansa de a castiga un premiu in bani prin pastrarea acestuia.

In cadrul extragerii sunt alese la intamplare numere reprezentand luna, ziua si suma bonului castigator. O conditie este ca bonul fiscal sa fie emis de o casa de marcat fiscalizata pe teritoriul Romaniei si sa fie lizibil. Bonurile nu trebuie inregistrate pentru loterie, ele trebuie doar pastrate si prezentate in eventualitatea unui castig la sediul ANAF cel mai apropiat. Premiul trebuie revendicat in termen de 30 de zile.

Conform regulamentului ANAF, “Loteria bonurilor fiscale se organizeaza lunar si consta in extragerea aleatorie de numere, astfel:

a) un numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Numarul reprezentand valoarea totala a bonului fiscal rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse intre 0 si 9;
b) un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal aferenta lunii sau intervalului calendaristic, dupa caz, pentru care se organizeaza Loteria bonurilor fiscale.”
Pentru extragerea speciala din data de 13 aprilie 2015 au fost luate in considerare bonurile fiscale acumulate in perioada 02 februarie 2015 – 28 martie 2015.

Extragerea din data de 13 aprilie 2015:

Luna: 2 (februarie)
Ziua: 7
Suma: 0 0 6

Sunt castigatoare toate bonurile fiscale care au valoare intre 6,00 ron si 6,99 ron si sunt emise in data de 02 februarie.
Premiul pentru extragerea din data de 13 aprilie 2015 este de 1 milion de lei, care se imparte in mod egal intre castigatori.
Pentru extragerile lunare urmatoare se iau in considerare bonurile fiscale emise in luna anterioara extragerii.

Click Now!