Home Sindicatele loto

Sindicatele loto

Cea mai ușoară metodă de a vă îndeplini visurile este de a ajunge milionar, iar cea mai ușoară metodă de a deveni milionar este un câștig la loterie.

Ce e sindicat loto

Logica sindicatelor de loterie constă în faptul că mai multe persoane pot investi mai mulți bani pentru bilete, iar cu cât mai multe bilete sunt, cu atât mai mari șanse de a ghici numerele câștigătoare.

Să vedem un exemplu:
D-stră și încă opt prieteni ați decis să faceți un sindicat loto. Fiecare dintre ei investește câte 5 dolari pentru o extragere loto. În loc de 1 set de numere, acum aveți o cotă în 9 seturi de numere diferite. De asemenea, probabilitatea de câștig va crește de 9 ori. Mai multe bilete din sindicat ar însemna mai multe șanse de a câștiga Jack-Pot-ul.

Sindicatele de loterie pot fi considerate ca sinonim pentru cuvântul câștig. De ce? Deoarece un număr mai mare de jucători au șanse mai mari de a câștiga. Tot mai mulți jucători își unesc forțele, în goana după Jack-Pot. În cele din urmă, toți ne dorim să câștigăm, de ce să nu o facem împreună cu alții, care urmaresc aceeasi ideie, sa castige marele premiu.
Alegeti sindicatele preferate la agentia de loto The Lotter aici