Home Prezentare loterii Super EnaLotto- Loterie italiana cu traditie

Super EnaLotto- Loterie italiana cu traditie

1,154 views

Super Enalotto este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute loterii din lume. Cunoscuta pana in anul 1997 doar ca Enalotto, acesta si-a schimbat atat formatul cat si numele pentru a reusi sa atraga mai multa lume.

Regulile loteriei presupun extragerea a 6 numere din 90. Cei care ghicesc toate cele 6 numere sunt castigatorii premiilor uriase puse in joc.

Pe langa cele 6 numere, se mai extrage si un numar suplimentar ( Jolly) care ajuta castigrile de la categoriile secundare, neinfluentand jackpotul cel mare.

Loteria Italiana este preferata de jucatori si datorita impozitului de doar 6% care se aplica castigurilor.

Extragerile Super EnaLotto au loc de 3 ori pe saptamana : Marti la 20:00, Joi la 20:00 si Sambata la 20:00.

Click Now!

Curiozitati si intamplari:

  • Datorita thelotter.com , site care iti da posibilitatea sa joci la orice loterie din lume doresti, in 2011, D.S din ROmania a castigat 56 000 de euro.
  • Super Enalotto a devenit atractie turistica. In 2009, cand premiul Super Enalotto nu s-a castigat timp de 7 extrageri consecutive, s-a observat cresterea semnificativa a turistilor din Italia, care mergeau in cizma strict pentru a juca la loterie;
  • Noroc de bar . In 2005, dupa cateva pahare baute intr-un bar, 10 prieteni s-au hotarat sa joace la loterie.S-a dovedit ca inspiratia dupa alcool este extraordinara, acestia impartind un premiu colosal, de peste 70 milioane de euro;
  • Loteria italiana detine recordul pentru cele mai multe reporturi succesive. Acestea s-au intins pe 8 luni, timp in care premiul a crescut incredibil de mult.