Home Prezentare loterii Super EnaLotto- Loterie italiana cu traditie

Super EnaLotto- Loterie italiana cu traditie

924 views
SHARE

Super Enalotto este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute loterii din lume. Cunoscuta pana in anul 1997 doar ca Enalotto, acesta si-a schimbat atat formatul cat si numele pentru a reusi sa atraga mai multa lume.

Regulile loteriei presupun extragerea a 6 numere din 90. Cei care ghicesc toate cele 6 numere sunt castigatorii premiilor uriase puse in joc.

Pe langa cele 6 numere, se mai extrage si un numar suplimentar ( Jolly) care ajuta castigrile de la categoriile secundare, neinfluentand jackpotul cel mare.

Loteria Italiana este preferata de jucatori si datorita impozitului de doar 6% care se aplica castigurilor.

Extragerile Super EnaLotto au loc de 3 ori pe saptamana : Marti la 20:00, Joi la 20:00 si Sambata la 20:00.

Click Now!

Curiozitati si intamplari:

  • Datorita thelotter.com , site care iti da posibilitatea sa joci la orice loterie din lume doresti, in 2011, D.S din ROmania a castigat 56 000 de euro.
  • Super Enalotto a devenit atractie turistica. In 2009, cand premiul Super Enalotto nu s-a castigat timp de 7 extrageri consecutive, s-a observat cresterea semnificativa a turistilor din Italia, care mergeau in cizma strict pentru a juca la loterie;
  • Noroc de bar . In 2005, dupa cateva pahare baute intr-un bar, 10 prieteni s-au hotarat sa joace la loterie.S-a dovedit ca inspiratia dupa alcool este extraordinara, acestia impartind un premiu colosal, de peste 70 milioane de euro;
  • Loteria italiana detine recordul pentru cele mai multe reporturi succesive. Acestea s-au intins pe 8 luni, timp in care premiul a crescut incredibil de mult.

 

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов