Home The Lotter – loto online

The Lotter – loto online

TheLotter si ofertele sale catre clientii din toata lumea. Suportul tehnic, programa de loialitate , bonusurile si promotiile oferite de TheLotter

Totul despre Thelotter si loteriile online

thelotter

Jocul de loterie- concept aparut de multa vreme in urma. Pe intreaga planeta nu se gaseste un loc unde nu ar fi posibil sa cumperi un bilet pentru loterie. Cu toate acestea cei ce au descoperit site-ul TheLotter au posibilitatea sa faca diferenta dintre biletele cumparate din magazinele obisnuite si biletele cumparate de la organizatia profesionala care ofera o gama de servicii diverse.
Site-ul TheLotter a fost infiintat cu scopul de a putea asigura clientilor accesul la cele mai mari loterii din lume. Aici jucatorii au posibilitatea de a participa la mai mult de 50 de loterii de pe planeta. Avind ca obiectiv principal cele spuse mai sus in text, TheLotter.com isi indeplineste sarcinile cu un succes deosebit si ofera un service profesionist si calitativ inca din anii 1996.

Cumpararea unui bilet de pe site-ul TheLotter.com se deosebeste de cumpararea unui bilet la un magazin obisnuit prin faptul ca contactul dintre client si site nu se sfirsete indata dupa alegerea numerelor castigatoare. Cind cumparatorul se foloseste de serviciile oferite de TheLottery.com pentru a alege una din cele 50 de loterii mondiale, service-ul pentru client abia incepe. Indata ce clientul si-a ales numerele de joc, site-ul gaseste bilete potrivite pentru el, le face o copie scan si le afiseaza pe site, apoi urmareste rezultatele jocului, si daca se intimpla ca unul din clienti a castigat el transfera automat pe contul clientului suma castigata. Deci jucatorul are doar de ales numerele si loteria dorita, in rest totul se face pentru el automat datorita echipei de profesionisti ai site-ului.

TheLotter este cu adevarat o companie internationala. Site-ul este deschis pentru toti indiferent de locul de resedinta sau de nationalitate si limba. TheLotter.com opereaza cu 8 limbi diferite pentru a putea fi accesibil pentru un numar mai mare de populatie. Pe site se deschide in limba dorita de client nu doar informatia necesara, ci si suporrtul clientela si cel tehnic opereaza fara intrerupere pentru clienti in limbi diferite pentru ca ei sa nu cada in dificultati si situatii neplacute. Cu alte cuvinte TheLotter.com este disponibil pentru orice client din lumea intreaga.

In afara de service-ul inalt, TheLotter.com ofera jucatorilor posibilitatea de a participa la programa pentru clientii fideli- VIP Club. Participantilor acestui club li se ofera reduceri mari la biletele pentru loterie. In dependenta de nivelul VIP al clientului aceste reduceri pot ajunge pina la 20%.
Pe linga aceasta TheLotter ofera si o programa interesanta de bonusuri si actii, fapt de care ramin multumiti clientii care iubesc sa joace in loteriile cele mai mari din lume. Clientii site-ului se pot abona la newsletter-ul RSS care ii va tine la curent cu toate rezultatele si toate loteriile ce vor avea loc in viitor.

TheLotter ofera clientilor o multime de motive pentru care acestia ii prefera. Daca d-stra considerati ca service-ul si calitatea de lucru a site-ului nu sunt de ajuns, atunci site-ul mai ofera programa de bonus: “cumpara un bilet la oarecare loterie si pe al 2-lea il orimest cadou”. Cei ce au ramas interesati de oferta bonusului dat, cit si de alte evenimente importante petrecute pe TheLotter pot sa gaseasca informatii complete pe site-ul thelotter

Suportul tehnic.

Pentru a contacta suportul tehnic al site-ului, puteti adresa intrebari pe forumul de pe sait, se spune ca raspunsul vine in decurs de 24 de ore, dar daca cunoasteti limba engleza puteti apela la numarul de telefon: +44 20 70237556 ( Marea Britanie).

Metodele de plata: WebMoney, MasterCard, American Express, , Diners Club, NETeller, WireCard.