Home Rezultate loto TheLotter – Castigati un weekend magic la Mallorca!

TheLotter – Castigati un weekend magic la Mallorca!

886 views

mallorca.ro

Apasa aici pentru a accesa pagina www.TheLotter.com

Scapati de rutina si petreceti o vacanta de primavara pe coasta mediterana cu theLotter.
Cum particip la tombola?

Pentru a participa automat la tombola lunii mai, trebuie sa cumparati 7 sau mai multe bilete la loteriile preferate pe parcursul lunii mai! premiul I este un weekend magic la Palma de Mallorca! Noi ne vom ocupa de biletele de avion si de cazarea la un hotel de 5 stele pentru dvs. si inca o persoana. Tot ce mai aveti de facut este sa va relaxati pe plajele nisipoase ale acestei insule baleare si sa va delectati cu bunatatile bucatariei locale.

Click Now!

Termeni si conditii

-Participantii la tombola trebuie sa cumpere 7 bilete intre 1 si 31 mai pentru a se califica la cursa pentru premiul cel mare – o vacanta la Mallorca.
-Pachetele de extrageri multiple sunt considerate pentru fiecare dintre bilete. De exemplu, un pachet de 5 extrageri inseamna 5 bilete, unul de 10 – 10 bilete, etc.
-Fiecare segment sindicat reprezinta un bilet.
-Fiecare bilet dintr-un abonament reprezinta un bilet din cele 7.
-Un formular sistematic reprezinta un bilet
-Fiecare segment la Loteria Nacional reprezinta un bilet.
-Castigatorul tombolei va fi anuntat pe data de 4 iunie 2015.

Daca inca nu aveti un cont pe siteul TheLotter.com, dati un click aici si deschideti unul. Nu uitati ca la primul depozit aveti si un bonus de 100%.

Mult noroc!!

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!