Home Loteria Romania 10,9 milioane euro la loteria romana

10,9 milioane euro la loteria romana

1,217 views
SHARE
Loto
Loto

 

Conform ultimelor declaratii realizate catre MEDIAFAX, in aceasta saptamana castigurile la loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc ating pragul castigurilor de circa 9 milioane de euro. O suma extrem de mare avand in vedere situatia financiara a romanilor din ultimul an.

In aceasta saptamana, la Loto 6 din 49 report-ul inregistrat atinge pragul la circa 40 de milioane lei noi ( o suma ce echivaleaza cu valorea a circa 9 milioane de euro ). Nici pasionatii jocului Noroc nu ar trebui sa se preocupe, valoarea totala al acestei saptamani este de circa 700.000 de lei ( echivalentul sumei de 150.00 euro ).

Bilete loto online

Atat jucatorii din Moldova, precum si jucatorii din Romania pot juca online la tragerea loteriei romane loto 6/49 prin intermediul agentiei de bilete loto online The Lotter. Detalii aici

Castigurile estimate sunt cu adevarat uriase, motiv pentru care tot mai multe persoane isi incearca norocul la extragerile loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.
Ultimele castiguri ce au fost estimate de catre expertii tragerii Joker de joi, la categoria I, ating pragul sumei de 150.000 lei iar la jocurile precum Noroc Plus ( aceasi categorie ) valoarea totala a premiilor este de circa 55.000 lei.

Aceste premii pot fi adjudecate doar in cazul in care participati la extrageriile de joi si de duminica realizate de catre loteria Romana. Premiile pot fi certificate doar in cazul in care jucatorul indeplineste varsta minima de 18 ani si detine asupra sa biletul castigator dupa extragere.
Momentan anul 2013 nu a fost unul favorabil castigurilor la Loto, asadar premiul cel mare ramane inca valabil pentru toti jucatorii pasionati de acest fenomen. Daca in tari precum Italia, Spania si Germania extragerile se realizeaza de 3 ori pe saptamana, in Romania aceste extrageri au loc doar de 2 ori pe saptamana.

Premiul oferit de catre loteria Romana este unul extrem de mic comparativ cu celelalte tari europene, totusi un castig de circa 9 milioane de euro este unul suficient pentru a schimba viata unui om din Romania, desi acest castig va fi impozitat va fi suficient pentru a achizitiona orice locuinta si orice masina doriti. Incercati-va norocul la urmatoarea extragere 6 din 49 pentru a putea beneficia de sansa dumneavoastra de a castiga premiul cel mare.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов