Home Loterii nationale Powerball - SUA Un bilet de loterie din California a castigat 425 de milioane de...

Un bilet de loterie din California a castigat 425 de milioane de dolari la jackpotul Powerball

1,098 views

Jackpotul final de 425.3 milioane de dolari este al saselea in topul celor mai mari jackpoturi americane

Conform oficialilor loteriei un bilet vandut in Milpitas, California, a castigat jackpotul de 425.3 milioane de dolari la extragerea de miercuri seara.

Biletul a fost achizionat la Dixon Landing Chevron, localizat la 1551 California Circle. El a nimerit cu succes numerele 1, 17, 35, 49 si 54, in plus numarul Powerball 34. Numarul Power Play a fost 3.

Jackpotul acesta este pe locul sase in top si a inceput de la 40 de milioane in 28 decembrie 2013 si a continuat sa creasca pe durata a 15 extrageri consecutive pana cand a fost prins miercuri seara.

Duminica dimineata loteria estimase premiul cel mare de miercuri la 400 de milioane de dolari si vanzarea de bilete peste asteptari a determinat cresterea sumei pana la momentul extragerii.

Dixon Landing Chevron va primi un bonus de 1 milion de dolari pentru vanzarea biletului castigator.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

South Bay nu este strain de vanzarea de bilete de loterie castigatoare a jackpoturilor.

In decembrie un magazin mic de cadouri din San Jose a vandut un bilet castigator a 324 de milioane de dolari la Mega Millions. A fost unul din cele doua mari bilete castigatoare. Celalalt a fost vandut in Georgia.

Pe langa marelepremiu, alti 18 jucatori norocosi au nimerit primele 5 numere pentru un premiu de $1,000,000: 1 din Arizona, 2 din California, 2 din Florida, 2 din Georgia, 1 din Indiana, 1 din Louisiana, 2 din New York, 1 din Ohio, 1 din Pennsylvania, 1 din South Carolina, 2 din Tennessee, 1 din Texas si 1 din West Virginia.

Cele doua bilete castigatoare din California vor primi fiecare cate $1,444,906, deoarece California nu acorda premii fixe, ce in baza pari-mutuel.

Numai biletul vandut in Texas a fost cumparat cu optiunea Power Play de 1 $ extra si premiul a fost automat dublat la 2 milioane de dolari.

Optiunea Power Play nu este disponibila in California datorita naturii fixe a premiului oferit de aceasta optiune.

144 bilete au nimerit patru numere plus numarul Powerball si au castigat $10,000. Din aceste bilete 16 au fost luate cu optiunea Power Play, premiul crescand la $30,000, iar 17 bilete vandute in California au castigat $9,308.

Jackpotul de sambata la extragerea Powerball a fost resetat la 40 de milioane de dolari.

Powerball se joaca in 43 de state, plus in Districtul Columbia si in U.S. Virgin Islands. Extragerile au loc miercuri si sambata la ora 10:59 p.m. ora de est. Biletul costa $2.

Al 44-lea stat, Wyoming, va fi adaugat in 2014.

Rezultatele loteriei Powerball sunt publicate la cateva minute dupa extragere pe site-ul loto.md.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!