Home Povesti de castigatori Un barbat a castigat $200,000 jucand Pick 4

Un barbat a castigat $200,000 jucand Pick 4

968 views

Wiley Tuley este un om foarte norcos.

Tehnicianul electronist pensionat din Cedar Rapids, Iowa, a castigat $200,000 la extragerea de joi a jocului Iowa Lottery’s Pick 4.

Tuley a castigat, de fapt, de mai multe ori in cadrul aceleiasi extrageri, de aceea premiul a fost atat de mare. A cumparat 14 bilete cu trei variante per bilet. A jucat combinatii diferite a acelorasi patru numere — 1, 9, 4, 3, anul de nastere al sau — pe fiecare varianta. Acele patru numere au fost toate castigatoare, ceea ce inseamna ca a castigat in total de 42 de ori.

“In toti anii de cand lucrez la loterie nu imi amintesc sa fi castigat cineva asa multe premii totalizand asa suma intr-o extragere Pick 4,” a spus purtatorul de cuvant al Iowa Lottery, Mary Neubauer.

Jucatorii la Pick 4 pot cheltui diferite sume pentru a-si creste sansele de castig. De exemplu, jucatorii pot alege “straight” sau “box” — un bilet “straight” inseamna ca numerele alese de jucator trebuie sa fie nimerite in ordine exacta la extragere. Un bilet mai scump lasa jucatorul sa nimereasca numerele in orice ordine. Exista, de asemenea, combinatii de “straight” si combinatii de “box” din care sa se aleaga.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Datorita modului de functionare al jocului sansele de castig sunt mai mari decat la alte jocuri Iowa Lottery, precum Mega Millions sau Powerball, a spus Neubauer, desi premiile sunt de asemenea mai mici.

Tuley a cumparat sapte dintre biletele castigatoare de la Hy-Vee, 20 Wilson Ave. SW si apoi a trecut strada pentru a cumpara celelalte sapte de la Hy-Vee Gas, 2300 Bowling St. SW.

Tuley, in varsta de 70 de ani, a declarat ca sotia sa nu l-a crezut cand i-a spus ca a castigat.

A declarat ca are cateva idei despre ce sa faca cu banii castigati, dar doreste sa le pastreze pentru el deocamdata. Castigurile l-au facut sa se simta foarte bine.

Tuley a mai castigat la Pick 4 de doua ori pana acum. In iulie 2009 a castigat $24,000 intr-o singura extragere si in 2010 a acumulat $9,125 in urma a doua extrageri.

“Este una dintre cele mai norocoase povesti de care am auzit vreodata”, a spus Neubauer.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!