Home Mega Millions Mega Million continua sa creasca: premiul a ajuns la 195 de milioane...

Mega Million continua sa creasca: premiul a ajuns la 195 de milioane de dolari

670 views
SHARE

Ce are de facut un mare jucator de loterie cand jackpotul la Powerball s-a castigat? In aceste zile, raspunsul este sa joace la Mega Millions.

Datorita imbunatatirilor facute anul trecut la Mega Millions jackpoturile la jocurile multi-statale cresc iar din ce in ce mai rapid, ajungand la sume fantastice inainte de a fi castigate.

Jackpotul Mega Millions pentru extragerea de marti a atins 195 milioane de dolari in numai doua luni de cand s-a castigat suma aproape record de 636 milioane de dolari.

Suma neta a premiului de marti este de 107.1 milioane de dolari.

Jackpotul pentru extragerea Mega Millions de marti este rezultatul a 14 extrageri consecutive fara un castigator a marelui premiu. Acesta a inceput pe 7 ianuarie de la suma de 15 milioane de dolari.

Sumele anuntate ca jackpot sunt estimate de loterie si ele pot sa fie mai mari la momentul extragerii, datorita vanzarilor mai mari de bilete.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In extragerea de vineri la Mega Millions jackpotul nu a fost castigat, dar doi jucatori norocosi au nimeri primele cinci numere pentru un premiu de $1,000,000: 1 din Pennsylvania si 1 din Virginia.

Nici unul dintre castigatorii premiului secund nu a achizitionat optiunea Megaplier pentru $1 extra per bilet. Daca ar fi facut-o, biletele lor ar fi castigat suma fabuloasa de $5,000,000, deoarece numarul Megaplier extras a fost 5. Optiunea Megaplier ofera jucatorilor sansa de a multiplica premiile non-jackpot cu numarul Megaplier extras in seara respectiva la un pret de $1 per varianta.

Optiunea Megaplier nu este disponibila in California datorita naturii fixe a premiului care nu este compatibila cu platile pari-mutuel din acest stat. Prin lege, California acorda premiile in baza pari-mutuel, prin urmare premiile se schimba la fiecare extragre in functie de numarul de bilete vandute si castigate la fiecare nivel.

De asemenea, un total de 62 de bilete au nimeri primele 4 numere plus Mega Ball si au castigat un premiu de $5,000. Din aceste bilete, 7 au fost cumparate cu optiunea Megaplier, ceea ce a determinat cresterea premiului lor la $25,000, iar 13 au fost vandute in California, unde premiul acordat a fost $2,649.

Numerele Mega Millions castigatoare vineri, 21 februarie, au fost 23, 29, 32, 45 si 46, cu numarul Mega Ball 15. Numarul Megaplier a fost 5.

Dupa extragerea de vineri jackpotul a crescut cu 23 de milioane de dolari peste suma anterioara de 172 de milioane de dolari. Valoarea in numerar (cash) a crescut cu 12.2 milioane de dolari peste suma anterioara de 94.9 milioane de dolari.

Mega Millions are loc in prezent in 43 de state plus Washington, D.C. si U.S. Virgin Islands. Extragerile au loc in fiecare marti si vineri, la ora 11:00 pm ora de est. Biletul costa $1.

Numerele castigatoare la Mega Millions sunt afisate pe siteul loto.md la cateva minute dupa extragere.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов