Home Povesti de castigatori Un barbat din Oregon a impartit cu fratele sau un milion de...

Un barbat din Oregon a impartit cu fratele sau un milion de dolari castigati la Powerball

744 views
0
SHARE

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Un barbat din Bend, Oregon, care a castigat un milion de dolari la Powerball luna trecuta, a decis sa imparta noua avere cu fratele sau datorita unei promisiuni facuta in copilarie.

Eric Hale, in varsta de 45 de ani, a impartit in mod egal castigul cu fratele sau, Quinn Hale, din Yakima, Washington.

Eric si Quinn s-au dus acasa fiecare cu cate 335,000$ aproximativ, rezultati dupa plata taxelor, conform Oregon Lottery. Eric a ales corect cele cinci numere — 7, 14, 21, 24 si 41 — dar a ratat numarul Powerball. Acesta a jucat aceleasi numere dintotdeauna.

Eric si Quinn au fost apropiati inca din copilarie. Cei doi frati au crescut in Bend si au locuit impreuna la varsta de 20 – 30 de ani. Chiar daca Quinn s-a inrolat la un moment dat in marina si cei doi frati erau separati de distanta mare dintre ei, totusi au pastrat promisiunea de a imparti orice castig, spune Eric.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Eric tocmai s-a licentiat in psihologie si cu o parte din bani doreste sa isi continue specializarea printr-un master in consiliere clinica. De asemenea, intentioneaza sa faca o excursie de douazeci de zile in China, dar si sa investeasca niste bani.

Quinn, in varsta de 43 de ani, care urmeaza un doctorat in prezent, va folosi o parte din bani pentru a-si achita imprumuturile pentru studii. Quinn lucreaza in cadrul Colegiului Yakima Valley Community College.

Acestuia nu i-a venit sa creada cand Eric l-a sunat sa-i dea vestea buna. Chiar si dupa primirea cecurilor inca mai era in soc.

Cei doi au primit cecurile de la sediul Loteriei Oregon din Salem, pe data de 9 octombrie.

Eric a cumparat biletul castigator in data de 22 septembrie de la magazinul “Quickway Market”, din strada Butler Market Road, situata in nord-estul localitatii Bend. Magazinul a primit un bonus frumos pentru vanzarea biletului, deoarece comerciantii de bilete de loterie primesc 1% comision din toate biletele castigatoare care depasesc 10.000$.

Jackpotul total a fost de 228.5 milioane de dolari.

Eric Hale este al doilea castigator din Oregon a unui premiu Powerball de un milion de dolari in acest an.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.