Home Povesti de castigatori Un tehnician de unghii din California a castigat jackpotul Powerball de 228...

Un tehnician de unghii din California a castigat jackpotul Powerball de 228 de milioane de dolari

1,092 views

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Vinh Nguyen, un tehnician de unghii din California, a jucat de-a lungul anilor la loterie, adunand banut cu banut din bacsisul primit la salon din partea clientilor, iar acum a devenit un milionar.

Jackpotul castigat de el este de 228.4 milioane de dolari. Biletul Powerball castigator a fost cumparat de la magazinul “Key Market”, situat pe strada Sourth Norfolk, din San Mateo, conform afirmatiei facuta de loterie.

Nguyen a fost unicul castigator al extragerii Powerball de miercuri noaptea, numerele norocoase fiind 7, 14, 24, 41, 21, plus numarul Powerball 26. Conform loteriei, acesta a afirmat ca primul gand al sau la vederea numerelor a fost: “Am citit numerele, nu credeam ca am castigat.”

El a refuzat sa dea interviuri presei, iar varsta, orasul de resedinta si locul de munca nu au fost facute publice. Totusi, angajati ai aceluiasi mall au afirmat ca acesta lucreaza la “Nail Resort”.

In prezenta oficialilor Loteriei, Nguyen a afirmat ca a jucat in ultimii ani la loterie in functie de bacsisul saptamanal primit la locul de munca.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

El a cheltuit 30$ pentru 15 bilete Powerball la extragerea de miercuri. Ca modalitate de a primi premiul a ales optiunea de plata de anuitate, ceea ce ii va aduce jackpotul intreg de 228,467,735$ platit pe parcursul a 30 de ani. Purtatorul de cuvant al Loteriei, Gregory Parashak, a afirmat ca dupa plata taxelor va ramane cu suma aproximativa de 138,000,000$, platita pe parcursul a trei decenii.

Ngueyn a afirmat ca nu are un secret in alegerea numerelor la loterie, acestea fiind selectate la intamplare.

Patronii magazinului care a vandut biletul castigator, Jack si Nancy Dehoff, vor primi un bonus de 1 milion de dolari.

Chris Dehoff, presedinte al “Dehoff’s Key Markets”, a afirmat ca nu are inca planuri precise pentru folosirea banilor, dar lantul de magazine are nevoie de imbunatatiri.

Magazinul mai vanduse in trecut un bilet castigator al unui premiu de loterie de 10.000$, dar nu se compara cu cel de acum.

Nguyen a declarat in fata oficialilor Loteriei ca nu are inca planuri pentru bani si ca nu isi doreste ca acest castig sa i se urce in cap, el dorind sa ramana o persoana obisnuita.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.