Home Povesti de castigatori Un jucator de loterie din New York a castigat jackpotul Mega Millions...

Un jucator de loterie din New York a castigat jackpotul Mega Millions de 321 milioane de dolari

929 views
SHARE

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Jackpotul Mega Millions a fost castigat dupa ce nimeni nu mai nimerise toate numerele din 22 august, cumulandu-se 20 de extrageri fara un mare castigator.

Un jucator de loterie din New York a nimerit numerele Mega Millions castigatoare. Acestea au fost: 9, 15, 24, 39 si 41, cu numarul Mega Ball 1. Jackpotul castigat a fost in valoare de 321 milioane de dolari.

Alti cinci jucatori au fost aproape de a castiga marele premiu, nimerind primele cinci numere, dar ratand numarul Mega Ball. Doi dintre ei sunt din Texas, unul din California, unul din New Jersey si unul din New York. Ei au castigat 1 milion de dolari, cu exceptia jucatorului din California, care a castigat 597,933 datorita sistemului pari mutuel.

Jackpotul a fost apoi resetat la 15 milioane de dolari.

New Jersey este extrem de norocos. Orasul Clifton se poate mandri cu faptul ca cineva a castigat un premiu de 1 milion de dolari la Mega Millions, iar acest lucru s-a intamplat de doua ori consecutiv.

Ultimul bilet valorand 1 milion de dolari a fost cumparat de la “Richfield Liquors”, de pe Clifton Avenue, conform oficialilor loteriei.

Cineva a cumparat, de asemenea, un bilet valorand 1 milion de dolari de la “7-Eleven”, de pe Main Avenue. Acesta a fost unul dintre cele doua bilete vandute care a nimerit cinci numere, dar a ratat numarul Mega Ball.

Sansele de a cumpara un bilet castigator al unui premiu de 1 milion de dolari sunt de 18,492,204 la 1.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов