Home Povesti de castigatori Un Irakian a castigat 6,4 milioane de dolari prin site-ul The Lotter

Un Irakian a castigat 6,4 milioane de dolari prin site-ul The Lotter

1,136 views
oregon-6.4
oregon-6.4

Daca pana acum existau sceptici care nu credeau ca site-ul Thelotter chiar este un site corect si acestia chiar cumpara biletele loto pentru clientii sai, ei bine, in presa de peste ocean si nu numai a aparut stirea ca un cetatean Irakian a castigat marele premiu al loteriei Oregon in valoare de 6,4 milioane de dolari.

In aceasta dimineata, Los Angeles Times titreaza pe site-ul online ca un jucator Irakian s-a prezentat la oficiul loteriei statului Oregon pentru a-si incasa premiul in valoare de 6,4 milioane de dolari!

Click Now!

Irakianului i-au trebuit trei luni pentru a obtine toate documentele si viza de calatorie in SUA pentru a-si putea revendica premiul. Astfel, pe 1 Decembrie s-a prezentat la sediul loteriei un cetatean irakian care cumparase biletul online prin in termediul agentiei de bilete loto online TheLotter. Avocatii loteriei au studiat daca cetateanul irakian avea dreptul de a participa la joc si desi in lege era stipulat ca cetatenii din afara statului Oregon nu aveau drept de joc, nicaieri nu era stipulat ca nu aveau drept de joc jucatorii din afara SUA, astfel ca premiul a fost validat de catre departamentul de justitie al statului Oregon.

Jucatorul Irakian a decis sa primeasca premiul in mai multe transe. Prima transa in valoare de 160.000 de dolari fiind deja platita catre acesta. Din totalul castigului se va retine si impozitul si taxele federale in valoare totala de 38%, astfel ca premiul total castigat dupa retinerea impozitului va fi de 3,97 milioane de dolari.

Ce este defapt site-ul Thelotter?
Thelotter este cel mai mare site din lume care achizitioneaza bilete loto in numele clientilor sai. Astfel ca oricine, din orice colt al lumii poate achizitiona bilete din fata calculatorului la peste 45 de loterii oficiale din intreaga lume. Site-ul accepta plati atat prin cardurile Visa sau Mastercard, precum si prin portofelele electronice ca Skrill, Neteller sau Webmoney

Click Now!