Home Stiri Loto Duminică 11 Iunie 2017, noi trageri loto

Duminică 11 Iunie 2017, noi trageri loto

1,530 views
el gordo

Dacă este duminică, atunci probabil mulți dintre voi așteptați cu nerăbdare tragerile loto. Indiferent dacă ați jucat la loteria din țara vecină, România sau Ucraina, astăzi sunteți sigur cu ochii pe rezultatele tragerilor. În Ucraina, tragerea super loto va avea loc miercuri, în timp ce în România, tragerile au loc astăzi. Trebuie să vă reamintesc că dacă dețineți cetățenie română și plătiți taxe și impozite statului român sunteți supuși reglementărilor Oficiului pentru Jocuri de Noroc – ONJN astfel că riscați amenzi mari dacă jucați online de pe site-uri care nu dețin licență.

Revenind la jocurile loteristice, după cum vă spuneam azi au loc câteva trageri:
Loto românia 6/49 – 3,4 milioane lei RON
Loto Mkoldova 6/36 – 500.000 lei MD
Gosloto 6/45 – nu este disponibil
Spania El Gordo – 7 milioane euro

Rezultatele vor fi afisate la noi pe site după trageri iar începând cu luna Iulie vom adăuga în lista noastră de jocuri loteristice peste 10 noi loterii.Vă sfătuim să dați like pe pagina noastră de Facebok sau Odnoklassniki.

Săptămâna viitoare avem câteva premii importante la loteriile lumii, printre cele mai importante care merită menționate sunt loteriile:
Megamillions – 101 milioane dolari
Superenalotto – 56,7 milioane euro
California Super lotto PLus – 46 milioane de dolari

Mai multe loterii și premiile oferite de acestea vor putea fi consultate pe pagina noastră începând de marți 13 Iunie 2017. Și chiar dacă o să fie marți, asta nu îneamnă că or să fie și 3 ceasuri rele 🙂 Mult succes și să aveți o duminică cât mai plăcută.