Home Stiri Loto Un director al Loteriei Texas a intrat in Galeria Celebritatilor din Industria...

Un director al Loteriei Texas a intrat in Galeria Celebritatilor din Industria Loteriilor

853 views
SHARE

Institutul de cercetare a jocurilor de noroc publice “Public Gaming Research Institute” l-a inclus pe Gary Grief, director executiv al Loteriei Texas, in Galeria Celebritatilor din Industria Loteriilor. Ceremoria de inaugurare a avut loc in cadrul unei conferinte, in Atlantic City.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Directorul executiv Gary Grief a fost felicitat si de catre presedintele Comisiei Loteriei Texas, J. Winston Krause, care a afirmat ca experienta acestuia si calitatile de lider au fost elemente-cheie ale succesului loteriei.

Galeria Celebritatilor din Industria Loteriilor – “Lottery Industry Hall of Fame” – a fost fondata in anul 2005 cu scopul de a-i onora pe cei care au contribuit la succesul industriei loteriilor. Cei premiati sunt alesi de catre membrii actuali ai “Lottery Industry Hall of Fame.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Gary Grief a fost desemnat director executiv al Comisiei Loteriei Texas in anul 2010. Sub conducerea sa, loteria a cunoscut succesul, vanzari si venituri record, contribuind cu peste 17 miliarde de dolari la sustinerea sistemului public de educatie din Texas.

Acesta are o experienta de 22 de ani in industria loteriilor, fiind parte integranta a succesului Loteriei din Texas, inca de la inceputurile ei. In anul 1991 a fost desemnat printre cei opt membri ai “Lottery Task Force” cu misiunea de a cerceta si lansa Loteria Texas.

Intre anii 1992 – 1997 a avut functia de director al centrelor de cerere la nivel de stat, avand in subordine 24 de birouri teritoriale. In anul 1997 el a primit postul de director de operatiuni de loterie, iar in anul 2002 a fost premiat de NASPL cu “Powers Award” pentru performantele excelente realizate din aceasta pozitie.

In anul 2002 a devenit director executiv al Loteriei, detinand trei mandate in aceasta pozitie.

Gary Grief s-a nascut in Texas si a absolvit Universitatea de aici, cu diploma in administrarea afacerilor.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов