Home Loterii nationale Mega Millions Doua bilete castigatoare la Mega Millions, vandute in Florida si Maryland, vor...

Doua bilete castigatoare la Mega Millions, vandute in Florida si Maryland, vor imparti jackpotul de 400 de milioane de dolari

1,022 views

Biletele castigatoare la extragerea Mega Millions de marti seara, cu un jackpot de aproximativ 400 de milioane de dolari, al treilea in istoria sa, au fost vandute in Florida si Maryland, au afirmat oficialii loteriei.

Numerele castigatoare la Mega Millions in extragerea de marti seara au fost 11, 19, 24, 33 si 51, cu numarul Mega Ball 7.

Jackpotul a crescut deoarece nimeni nu nimerise vineri seara toate cele sase numere.

Recordul la jackpot a fost atins la una din extragerile Mega Millions din martie 2012, cand acesta fost de 656 de milioane de dolari. In decembrie 2013, detinatorii norocosi ai biletului au lovit al doilea jackpot ca marime in cadrul loteriei Mega Millions, in valoare de 648 de milioane de dolari.

Jocul este oferit in 43 de state, plus Districtul Columbia si U.S. Virgin Islands.

In decembrie, un castigator din California de Nord a impartit jackpotul de 648 de milioane de dolari (al doilea ca marime in istoria jocului) cu un castigator din Atlanta.

Magazinul de unde se vinde un bilet castigator poate primi pana la 1 milion de dolari in castiguri, in functie de marimea jackpotului, deci putem presupune ca cine a vandut biletul de marti va primi un bonus cu sapte cifre.

Cel mai mare jackpot de loterie din toate timpurile a fost cel de la o extragere Mega Millions din martie 2012, de 656 de milioane de dolari. Premiul a fost impartit de castigatori din trei state.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!