Home Povesti de castigatori Un sofer de taxi din San Francisco a revendicat 1.9 milioane de...

Un sofer de taxi din San Francisco a revendicat 1.9 milioane de dolari premiu la Mega Million

831 views

SAN FRANCISCO — Un sofer de taxi din San Francisco, California, a castigat, marti, 1.9 milioane de dolari la jocul multi-statal Mega Millions.

Mahendra KC, un imigrant de 50 de ani din Nepal, a cumparat biletul Mega Million Quick Pick cu un dolar de la Huntington Liquor din San Bruno, au spus oficialii loteriei joi.

Biletul a nimerit cinci din cele sase numere — 11, 19, 24, 33 si 51 — la extragerea de marti seara ce avea un jackpot in valoare de 414 milioane de dolari.

Inca un numar si KC ar fi putut imparti intregul jackpot cu ceilalti doi castigatori din Florida si Maryland, au afirmat oficialii.

In toate celelalte state, nimerind cinci numere ar fi castigat un premiu fix de 1 milion de dolari, dar in California toate premiile sunt acordate in baya pari-mutuel. Deci valoarea premiului este determinata de numarul de bilete vandute si de numarul de premii castigate in fiecare categorie a extragerii. Pentru ca KC a fost singurul din California care a nimerit cinci numere la extragerea de marti a primit intregul fond de premiere rezervat pentru locul al doilea in California.

KC s-a prezentat devreme, miercuri dimineata, la biroul loteriei, aflat in partea de sud a orasului San Francisco, pentru a-si revendica premiul.

Fiul lui KC, Niranjan, a spus oficialilor loteriei ca familia sa intentioneaza sa foloseasca castigurile pentru a obtine transplant de organe pentru bunici si pentru a trata problemele cronice de inima ale tatalui sau, precum si pentru a plati imprumuturile pentru scolarizare.

“Este vorba aici doar de o schimbare de viata”, a spus fiica lui KC, Chandani. “Orice vis pe care l-am avut impreuna ca o familie, acum va deveni realitate.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.