Home Loterii nationale Mega Millions Jackpotul Mega Millions urca la 180 milioane de dolari

Jackpotul Mega Millions urca la 180 milioane de dolari

906 views
megamillions

Jackpotul Mega Millions a urcat la suma estimata de 180 de milioane de dolari pentru extragerea urmatoare a loteriei multi-statale deoarece marti seara nimeni nu a castigat marele premiu.

Desi marele premiu pentru extragerea de vineri nu este un record, el continua sa fie cel mai mare jackpot Mega Millions din ultimele cinci luni. Ultimul jackpot urias la Mega Millions a fost in valoare de 414 milioane de dolari si a fost castigat de doua bilete in luna martie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Suma forfetara rezultata din optiunea platii in numerar a jackpotului pentru extragerea de vineri este de 107 milioane de dolari.

Jackpotul Mega Millions pentru extragerea de vineri este rezultatul acumularii a 15 extrageri consecutive fara un mare castigator. Jackpotul curent a inceput sa creasca de la 1 iulie, cand marele premiu a fost de 15 milioane de dolari. Au trecut aproape doua luni de cand cineva a castigat premiul cel mare la Mega Millions.

La extragerea de marti seara a loteriei Mega Millions jackpotul nu a fost castigat, dar doi jucatori norocosi au nimerit primele cinci numere pentru un premiu de 1 milion de dolari. Un jucator este din New Jersey, iar celalalt din South Carolina.

Niciunul nu a cumparat optiunea Megaplier de 1$ extra. Daca ar fi cumparat-o premiul lor ar fi crescut la 4 milioane de dolari, deoarece numarul Megaplier extras marti a fost 4. Optiunea Megaplier ofera jucatorilor sansa de a-si multiplica premiul non-jackpot cu numarul Megaplier extras si costa 1$ in plus pe varianta.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Optiunea Megaplier nu este disponibila in California datorita faptului ca nu este compatibila cu platile pari-mutuel. Prin lege, California acorda premiile in baza pari-mutuel, prin urmare premiile se modifica la fiecare extragere in functie de numarul de bilete vandute si de numarul de bilete castigatoare la fiecare categorie.

De asemenea, 37 de bilete au nimerit primele patru numere si numarul Mega Ball si au castigat un premiu de 5.000$. Dintre aceste bilete, cinci au fost cumparate cu optiunea Megaplier, prin urmare premiul lor a crescut la 20.000$. In acelasi timp sase bilete au fost premiate in California, unde premiul la aceasta extragere a fost de 6,371$.

Numerele castigatoare la Mega Millions marti, 18 august, au fost: 22, 39, 56, 67 si 71, cu numarul Mega Ball 15. Numarul Megaplier a fost 4.

Premiul cel mare a crescut dupa extragerea de marti cu 20 de milioane de dolari peste suma anterioara de 160 de milioane de dolari. Valoarea in numerar a crescut cu 11.6 milioane de dolari peste suma anterioara de 95.4 milioane de dolari.

Loteria Mega Millions este oferita de 43 de state, plus Washington, D.C. si U.S. Virgin Islands, iar din data de 24 august si de statul Wyoming. Extragerile au loc in fiecare marti si vineri, la orele 11:00 pm Eastern Time.

Biletul costa 2.5$ per varianta pe site-ul TheLotter.com. Numerele castigatoare sunt afisate pe site-ul loto.md imediat dupa extragere.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!