Home Articole Loto Loteria Craciunului 2011

Loteria Craciunului 2011

1,313 views

Loteria Craciunului 2011

– 10 castiguri a cate 10.000 lei fiecare
– 46 castiguri a cate 600 lei fiecare (cate un castig pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti)
– 230 castiguri a cate 300 lei fiecare (cate 5 castiguri pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti)
– 460 castiguri a cate 200 lei fiecare (cate 10 castiguri pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti)

Termenii si conditiile
tiparite pe fiecare bilet:

Participarea la jocul de loterie pasiva “Loteria Craciunului” se face numai cu biletele tipizate puse in vanzare de catre organizator.

In conformitate cu prevederile “Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor de tip loto – Loteria Pasiva”, este interzisa participarea minorilor la jocul de loterie pasiva “Loteria Craciunului.

Participantii au obligatia sa isi inscrie pe talon datele personale de identitate solicitate, correct, lizibil si fara stersaturi, in scopul participarii la tragerea la sorti din data de 22.12.2011 la Bucuresti, in cadrul careia vor fi acordate un numar total de 746 de castiguri in bani astfel: 10 castiguri a cate 10.000 lei fiecare, 46 de castiguri a cate 600 lei fiecare (46 x 1 castig in valoare de 600 de lei), 230 de castiguri a cate 300 lei fiecare (46 x 5 castiguri a cate 300 lei fiecare), 460 de castiguri a cate 200 lei fiecare (46 x 10 castiguri a cate 200 lei fiecare). Castigurile vor fi impozitate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Taloanele astfel completate vor fi depuse la oricare dintre agentiile loto, pana la data limita de colectare stabilita de C.N.L.R. S.A. Biletele de joc vor ramane in posesia participantilor, care au obligatia sa le pastreze in bune conditii.

Extragerile din cadrul acestui joc vor fi efectuate in 2 etape: prima etapa vor fi extrase castigurile in valoare de 200 lei, 300 lei si 600 lei, pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti, astfel: 10 astiguri x 200 lei, 5 castiguri x 300 lei si 1 castig x 600 lei; a doua etapa vor fi extrase 10 castiguri a cate 10.000 lei fiecare.

Atribuirea castigurilor va fi facuta pe baza prezentarii biletului de joc castigator si al actului de identitate.

Castigurile in valoare de 10.000 lei se vor atribui la sediul central C.N.L.R. S.A. din Bucuresti, str. Poenaru Bordea nr.20, sector 4. Castigurile de 600 lei, 300 lei si 200 lei se vor achita pe plan local, la casieriile platitoare resedinta de judet.

Plata castigurilor se face in termen de 30 de zile de la data tragerii. In cazul in care participantul castigator nu si-a incasat castigul in termenul fixat, poate primi castigul pe baza unei cereri in care se mentioneaza motivul pentru care nu si-a incasat castigul. Cererea trebuie inregistrata in timp util la sediul central al C.N.L.R. S.A. fara a se depasi termenul de un an de la data tragerii. Cererea va fi insotita de biletul castigator.

Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul Loteriei Romane: www.loto.ro si in toate agentiile Loto, precum si in revista Loto-Prono din editia imediat urmatoare tragerii.

In cazul prezentarii la plata a unor bilete suspecte de falsificare, acestea nu vor fi platite si vor fi retinute pentru cercetari si expertize calificate.

Nu se efectueaza plati pentru biletele deteriorate, modificate, precum si pentru cele ce nu pot fi identificate complet.

Fata bilet:Spate bilet:

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!