Home Articole Loto LOTERIA ROMANA LANSEAZA “BILA DE 100.000 LEI” !

LOTERIA ROMANA LANSEAZA “BILA DE 100.000 LEI” !

1,919 views
SHARE

In fiecare editie de duminica a emisiunii “Lozul cel Mare” poti fi castigator cu un bilet necastigator !

Loteria Romana lanseaza, duminica, 4 decembrie, “BILA de 100.000 lei”. Aceasta loterie se va desfasura in fiecare editie de duminica a emisiunii “Lozul cel Mare”.
Participarea se face cu unul sau mai multe bilete necastigatoare, jucate si validate pentru oricare din jocurile LOTO 6/49 si NOROC, LOTO 5/40 si SUPER NOROC si JOKER si NOROC PLUS organizate in saptamana premergatoare organizarii loteriei.

Prin urmare, pentru data de 4 decembrie, cand va debuta acest joc, se va participa cu bilete necastigatoare jucate pentru tragerile din 24 noiembrie si 27 noiembrie.

Loteria “Bila de 100.000 lei” se desfasoara saptamanal, in ziua de duminica, cu participarea castigatorilor in cadrul emisiunii “Lozul cel mare” in direct.

Loteria se desfasoara in doua etape:

– etapa 1 – desemnarea participantilor la loterie
– etapa 2 – desfasurarea loteriei constand in trei probe eliminatorii

ETAPA 1 – Desemnarea participantilor la LOTERIA “BILA de 100.000 lei”

Biletele necastigatoare trebuie depuse in urnele special amenajate din agentiile LOTO pana in ziua de miercuri din saptamana organizarii loteriei, completate pe verso, cu datele personale ale participantului, respectiv: nume, prenume, adresa completa, data nasterii si numarul de telefon.

Pentru desemnarea participantilor la loterie vor fi efectuate 3 extrageri din urna in care sunt depuse biletele necastigatoare colectate.

Cei trei castigatori desemnati in urma acestor extrageri vor primi fiecare cate un castig in valoare de 2.000 lei numai daca se prezinta la emisiunea “Lozul cel mare” din data anuntata, neprezentarea ducând la neacordarea castigului.

ETAPA 2 – Desfasurarea Loteriei “BILA de 100.000 lei”

Loteria “Bila de 100.000 lei” se va organiza la data anuntata la desemnarea participantilor la loterie (de regula in duminica urmatoare desemnarii participantilor din etapa 1).

Loteria “Bila de 100.000 lei” va consta din trei probe eliminatorii PAR/IMPAR, CULOARE SI NUMAR EXTRAS si se va desfasura in timpul tragerii LOTO 6/49 pe primele trei bile extrase.

Pentru prima proba castigul este de 5.000 lei, iar la cea de-a doua proba castigul este de 10.000 lei.

Castigatorul celei de-a treia probe va primi un castig in valoare de 100.000 lei.

Castigurile se acumuleaza si se impoziteaza conform legislatiei in vigoare.

Duminica, 4 decembrie, va avea loc doar prima etapa a loteriei “BILA de 100.000 lei”, constand in desemnarea celor trei participanti la cea de-a doua etapa.

Sursa: www.loto.ro

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов