Home Loto Polonia Loto Polonia – Sfaturi si reguli

Loto Polonia – Sfaturi si reguli

3,703 views

Loto Polonia este una dintre cele mai de succes loterii din Romania, in afara de 6/49. Sistemul loteriei este ceva mai diferit decat clasicul 6/49.

Prima mare diferenta de care ne lovim in momentul in care vrem sa jucal la loteria poloneza este  faptul ca se extrag 20 de numere din 80.  Ceea ce este foarte interesant este faptul ca poti castiga ghicind de la 1 pana la 15 numere.

Regulile loteriei sunt asemanatoare cu regulile pariurilor sportive. Practic, tu iti alegi cu cate numere vrei sa castigi si pariezi o anumita suma pe ele. Fiecare bila este cotata cu o anumita valoare, iar daca ai mai multe bile valorile lor se inmultesc.  Castigul posibil este dat de inmultirea rezultatului cu miza.

Spre exemplu, daca pariezi ca din cele 20 de numere extrase, 3 dintre ele vor fi 5, 10 si 15, in cazul in care din cele 20 de numere se vor extrage acestea, vei castiga miza ta inmultita cu cotele celor 3 bile.

O alta mare diferenta intre loteria poloneza si cea din Romania este ca extragerile in Polonia au loc de 2 ori pe zi: la ora 15:00 si la ora 23: 15.

Daca doresti sa joci la loteria din Polonia, ai de ales intre variantele online precum Bet365.com sau Gamebookers si variantele offline.