Home Loterii nationale Powerball - SUA 290 de milioane de dolari la loteria americana powerball !

290 de milioane de dolari la loteria americana powerball !

1,246 views
Powerball 3 August
Powerball 3 August

 

Nu cu mult timp in urma loteria americana powerball a acordat cel mai mare premiu din istoria loteriilor din intreaga lume! Este vorba de premiul de 590 de milioane de dolari, premiu cistigat de Gloria C. Mackenzie in virsta de 84 de ani pe data de 24 Mai anul acesta.

Click aici pentru a juca online la loteria americana powerball

Loteria americana powerball anuntase la inceputul lunii Ianuarie 2012 schimbari in modul de desfasurare a tragerilor powerball pentru a facilita acordarea de premii tot mai mari si mai dese. Odata cu schimbarea regulilor de tragere a powerball s-au inregistrat doua recorduri de peste 500 de milioane de dolari, unul in 2012 iar celalalt in Mai anul acesta.

Simbata aceasta nu avem la powerball un alt mare record insa avem un premiu deloc de neglijat, astfel ca marele premiu estimat la tragerea powerball de simbata 3 August 2013 este de 290 de milioane de dolari!

Cei care doresc sa joace la loteria americana, o pot face prin intermediul agentiei de bilete loto online The Lotter, cea mai sigura agentie de bilete loto online si care a sarbatorit recent 10 ani de activitate. Pretul unui bilet cu trei variante simple este de 15$.

Cum se joaca la powerball ?

Intrati pe site-ul agentiei de bilete loto online The Lotter, click aici , selectati cinci numere din intervalul 1-59 si un numar din intervalul 1-35. Pe un bilet se vor juca trei sau cinci variante simple. In cazul in care nu ati mai cumparat niciodata bilete loto online, agentia va va oferi cadou la primul bilet cumparat inca unul cadou.

Cind are loc tragerea powerball ?
Tragerea powerball are loc duminica dimineata, dupa ora noastra. Puteti insa sa cumparati bilete loto pina duminica dimineata la ora 02.30. Tragerea are loc duminica dimineata la ora 05.59 (ora Moldovei.)

Powerball 3 August
Powerball 3 August

Cum arata biletul de joc powerball ?

Trebuie sa stiti ca cei de la The Lotter, dupa achizitionarea biletului jucat de voi, vor scana biletul si acesta va putea fi vizualizat in contul vostru, astfel veti avea siguranta ca biletul a fost cumparat.

Cum arata biletul loto powerball
Cum arata biletul loto powerball

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si chiar daca nu vei cistiga marele premiu, trebuie sa stii ca exista in total 9 categorii de cistig si poti cistiga doar ghicind numarul powerball iar daca de exemplu ghicesti cinci numere fara a ghici insa numarul powewrball ai garantat un premiu de 1 milion de dolari!

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!