Home Povesti de castigatori Povestea lui Frank Selak – Un ghinionist incurabil care a castigat 1...

Povestea lui Frank Selak – Un ghinionist incurabil care a castigat 1 milion de dolari

1,370 views

De astazi, loto.md iti prezinta cele mai interesante povesti si experientele cu loteriile din intreaga lume.

Prima poveste apartine lui Frank Selak, poate cel mai norocos ghinionist al planetei. Nascut in 1929 in Croatia, Selak a devenit faimos dupa ce a reusit sa scape din numeroase accidente extrem de urate.

  • In 1962, trenul in care era a deraiat si a ajuns intr-un rau. 17 persoane au murit, insa eroul nostru a scapat doar cu o mana rupta;
  • Anul urmator, in timp ce era intr-un avion, usa acestuia a zburat, socul omorand 19 oameni. Si de data aceasta Frank a scapat doar cu rani minore;
  • in 1966 si autobuzele i-au provocat un soc, intr-o calatorie cu autobuzul, acesta a avut un accident si a ajuns intr-un rau. Desi 4 persoane au murit, Frank Selak a scapat nevatamat;
  • Ghinionul lui nu se opreste aici, in 1970 reuseste sa scape chiar inainte ca masina lui sa explodeze;
  • 3 ani mai tarziu, o alta masina i-a explodat, insa a reusit sa scapa si de data aceasta teafar si nevatamat.
  • 20 de ani nu a mai avut niciun eveniment, insa in 1995, Frank a fost lovit de un autobuz local. Nici de data aceasta, autobuzul nu i-a provocat pagube prea mari;
  • Ca si cand cineva ar vrea sa il puna la incercare, un an mai tarziu, a reusit sa aterizeze intr-un copac dintr-un tir care cadea de pe o stanca. Tirul a explodat, insa Selak nu a patit nimic.

Prima intamplare majora din viata lui care nu a avut de a face cu un accident, a avut loc in 2003 cand biletul sau la Loteria Croatiei a fost castigator si i-a adus in buzunar peste 1 milion de dolari.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!