Home Articole Loto Mega Millions: un jackpot de $206 milioane

Mega Millions: un jackpot de $206 milioane

918 views
SHARE

Vanzatorii de tichete au sansa de a oferi un jackpot in valoare de $206 milioane deoarece loteria multi-statala, Mega Millions nu si-a gasit castigatorul Vineri. Valoarea in numerar cu care poate pleca un jucator acasa se situeaza in jurul uimitoarei sume de 151,9 milioane de dolari.

Extragerea de Marti reprezinta acumularea a 15 extrageri consecutive fara un castigator la categoria I. Jackpotul actual a inceput pe 4 Noiembrie de la suma garantata de 12 milioane de dolari.

In cadrul ultimei extrageri Mega Millions de Vineri noapte nu s-a inregistrat nici un castigator la categoria I, insa au fost 31 de jucatori norocosi care au ghicit cele 5 numere pentru un premiu de $250,000: 5 din California, 1 din Connecticut, 1 din Georgia, 1 din Ilinois, 1 din Indiana, 3 din Massachusetts, 3 din New Jersey, 5 din New York, 3 din Ohio, 2 din Tennessee, 3 din Texasm 1 din Virginia, 1 din Washington si 1 din Wisconsin.

Cei 5 castigatori din California vor primi fiecare cate un premiu de $155,663 deoarece California acorda toata premiile cu o formula speciala prin care se calculeaza valoarea premiului pe baza numarului de bilete vandute si numarul de castigatori din fiecare categoria de premii. Toate celelalte state prevede sume fixe pentru toate premiile non-jackpot.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов