Home Stiri si noutati Un nou joc la Georgia Lottery incepand de Duminica

Un nou joc la Georgia Lottery incepand de Duminica

1,058 views

“All or Nothing” va fi extras de patru ori pe zi.

Un joc nou de loterie foarte popular disponibil in Georgia.

Incepand de Duminica, jucatorii de la loteria din Georgia vor putea sa cumpere bilete la cel mai nou joc de la Georgia Lottery numit “All or Nothing”.

In noul joc, jucatorii pot alege 12 numere din totalul de 24 de numere si pot castiga premiul cel mare nimerind toate numerele sau niciunul din cele 12 numere extrase.

Premiul cel mare este de $250,000.

Biletele la “All or Nothing” costa $2 fiecare si vor fi in vanzare pe cuprinsul intregului stat incepand de Duminica, 2 martie.

“All or Nothing nu este ca celelalte jocuri cu extrageri oferite de Georgia Lottery,” a spus presedintele si CEO, Debbie D. Alford. “A nimeri sau a nu nimeri? Asta este intrebarea.” Jucatorii se vor bucura desigur de aceasta noutate.

Extragerile vor avea loc de patru ori pe zi, sapte zile pe saptamana, la orele 10 am, 2 pm, 6 pm si 10 pm. “All or Nothing” este primul si singurul joc de la Loteria din Georgia care are patru extrageri pe zi.

Extragerile vor fi efectuate de un sistem computerizat.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Pe langa premiul cel mare de $250,000 nimerind toate sau niciunul dintre numerele extrase, jucatorii vor avea si multe alte cai de a castiga premii intre $2 si $500.

In general sansele de castig cu “All or Nothing” sunt 1 din 4.5.

Georgia nu este primul stat care a implementat formatul de joc “All or Nothing”, care a castigat popularitate recent in mai multe alte state. In prezent statele Texas, Illinois, Iowa si Minnesota, precum si Irlanda, au inceput a rula jocul “All or Nothing” (in Illinois se numeste “Hit or Miss” ).

Printre celelalte state care au jocul “All or Nothing”, Texas si Illinois l-au implementat cu patru extrageri zilnice, la fel ca Georgia.

La fel ca celelalte jocuri de la Georgia Lottery, beneficiile din “All or Nothing” vor ajuta educatia in statul Georgia.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.