Home Articole Loto O noua loterie is face loc in topul celor mai mari premii

O noua loterie is face loc in topul celor mai mari premii

1,157 views

Dupa extragerea care a avut loc in 28 septembrie 2013, loteria canadiana Canada 6/49, si-a facut loc printre granzii loteriilor, afisand un premiu de nu mai putin de 21 de milioane de dolari canadieni.

Numerele castigatoare au fost : [textmarker color=”C24000″]8, 16, 18, 26, 28, 37[/textmarker] si bila norocoasa [textmarker color=”0DC200″]5[/textmarker].

Desi nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, categoriile inferioare au acordat numeoase premii cu valori intre 3 dolari canadieni si 87 000 de dolari. Evident, categoria a 2-a a oferit cel mai mare premiu, cel de 87000 de dolari, iar categoria a 3-a a oferit premii in valoare de  200 de dolari.

Din 18 septembrie 2013, pe langa premiile normale oferite de loteria canadiana, s-a mai introdus un premiu de 1 milion de dolari care se ofera in fiecare saptamana si se castiga sigur. Acesta se ofera prin tragere la sorti a unui cod, inscriptionat pe fiecare bilet .

Click Now!

Codul extras saptamana aceasta este :[textmarker color=”C24000″]67782749-01[/textmarker]

Cel mai mare premiu oferit vreodata de loteria canadiana, este cel de 54 de milioane de dolari. Acesta a fost castigat in 2005 si a fost impartit de 17 colegi de munca.

Ceea ce face extrem de interesant jocul canadian, este faptul ca premiile sunt scutite de taxe, spre deosebire de premiile oferite de alte loterii ale lumii. Extragerea are loc de 2 ori pe saptamana, miercuri si sambata de la ora 21:00 iar castigatorii isi pot lua banii acasa cash, fara a plati niciun fel de taxe.

Sansele de a castiga  marele premiu la aceasta loterie sunt de 1: 14.000 000 pentru categoria 1 si 1: 2 000 000 pentru categoria a 2-a. Pe masura ce premiile scad, sansele devin din ce in ce mai mari, sansele pentru a castiga ultimul premiu al loteriei fiind de doar 1 la 8.

Bilete fizice la loteria canadiana se pot cumpara doar din Canada, insa online poate juca orice om din orice colt al lumii cu ajutorul www.thelotter.com.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!