Home Loterii nationale MegaMillions nu si-a gasit inca un castigator

MegaMillions nu si-a gasit inca un castigator

1,256 views

Loteria americana MegaMillions a avut in data de 27 septembrie 2013, extragerea pentru un premiu urias care se ridica la 175 de milioane de dolari. Numerele extrase nu au fost insa ghicite de niciun jucator, asadar, reportul a crescut la 189 de milioane de dolari si incepe sa atace cele mai mari premii oferite vreodata la loterie.

Numerele extrase la MegaMillions sunt :

[textmarker color=”C24000″]9, 23, 27, 49, 51[/textmarker],[textmarker color=”0CC206″] 38[/textmarker].

Chiar daca la categoria 1 nu s-a gasit niciun castigator, categoriile inferioare au oferit numeroase premii, cu valori de pana la 250 000 de dolari.

La categoria a 2-a, cu 5 numere ghicite, s-au castigat 250 000 de dolari.

La categoria a 3-a, cu 4 numere ghicite + Powerball s-au castigat 10 000 de dolari.

La categoriile 4-9 s-au castigat premii intre 2 si 150 de dolari.

Cum se poate juca la MegaMillions?

Regulile MegaMillions sunt foarte simple. Din prima urna se extrag 5 numere din 56 iar din cea de-a doua urna se extrage 1 numar din 46. Cel care reuseste sa ghiceasca toate numerele, castiga fabuloasa suma pusa in joc, care de obicei se ridica la cateva zeci sau chiar sute de milioane de dolari.

Fizic, la MegaMillions se poate juca din 46 de state americane. Cu ajutorul thelotter.com insa, orice persoana care are acces la internet poate sa isi incerce norocul la loteria americana. Pretul unei variante de joc este de 2.5 dolari.

Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, Marti si Vineri de la ora 23:00. Cel care castiga Jackpotul, va beneficia de el in 26 de rate anuale.

Cel mai mare premiu oferit pana acum de MegaMillions este si cel mai mare premiu castigat vreodata la o loterie din lume. Acesta s-a ridicat la nu mai putin de 656 de milioane de dolari si a fost castigat in martie 2012. Pe langa acest premiu insa, anual se ofera mai multe premii care reusesc sa depaseasca cu usurinta 100 de milioane de dolari, precum premiul din aceasta saptamana care a ajuns la suma de 189 de milioane.

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!