Home Rezultate Loterii Spania La Primitiva, intra in topul loteriilor cu cele mai mari premii...

Spania La Primitiva, intra in topul loteriilor cu cele mai mari premii saptamana aceasta

1,272 views
Spania La Primitiva
Spania La Primitiva

Extragerea de la loteria spaniola La primitiva din data de 27 august 2013, nu a facut niciun castigator pentru marele Jackpot care se ridica la nu mai putin 14.5 milioane de euro. Din acest motiv, Jackpotul a crescut la 15.3 milioane de euro si a facut din loteria spaniola parte din top 5 loterii din lume, cu cele mai mari premii ale prezentului.

Numerele extrase joi sunt:

[textmarker color=”C24000″]20,23,28,29,36,37[/textmarker] si [textmarker color=”13C213″]numarul reintegro 26[/textmarker]

Chiar daca nu a reusit nimeni sa castige premiul cel mare, la categoriile inferioare s-au castigat premii substantiale:

La categoria a 2-a s-a castigat un premiu in valoare de 1.8 milioane de euro.

La categoria a 3-a s-au castigat premii in valoare de 140.000 de euro.

La categoria a 4-a s-au castigat premii de 4.187 de euro.

La categoriile 5 si 6 s-au castigat premii de 8 si 104 euro.

Loteria Spania La primitiva este un joc de tip 6/49, cu diferenta ca extragerea spaniola mai contine un numar, numit reintegro, care se trage tot din 49 de numere si care da marele Jackpot.

Loteria spaniola este una din cele mai vechi loterii din lume, avand origini inca din secolul 18.

Cel mai mare premiu oferit vreodata de aceasta loterie a fost in valoare de 66 de milioane de euro si s-a acordat in 2013.

Sansele de a castiga Jackpotul, cu 6 numere ghicite + numarul reintegro sunt de 1 la 139 de milioane, insa sansele de a castiga categoria 1, care ofera si ea premii substantiale sunt de 1:13 milioane.

Premiul la categoria 1 se ridica aproape de fiecare data la peste 1 milion de dolari.

Bilete fizice la loteria spaniola se pot achizitiona doar din Spania, insa cu ajutorul thelotter.com, toti cei care vor sa joace o pot face online.

Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, Joi si Sambata de la ora 21:30.  Castigatorilor li se aplica taxe de doar 20% pe premiile castigate, motiv care face din Spania La Primitiva una din cele mai profitabile loterii din lume.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!