Home Loteria Romania Peste 2 milioane de lei! Atat este reportul la loteria romana...

Peste 2 milioane de lei! Atat este reportul la loteria romana 6/49

1,235 views
loto 6/49
loto 6/49

Duminica 6 octombrie, loteria romana 6/49 va organiza o noua extragere, pentru a determina castigatorii numeroaselor premii puse in joc. Cel mai valoros premiu, este evident cel de la categoria 1, unde dupa extragerea de joi unde nu a castigat nimeni, reportul a ajuns la peste 2 milioane de lei.

Nici reportul de la Noroc nu este unul mic, acesta se ridica la frumoasa suma de 1.2 milioane de lei.

Cel mai mare premiu de duminica insa, este cel de la categoria 1 a jocului Joker. Acesta a ajuns la peste 3 milioane de lei, dupa ce saptamani la rand niciun jucator nu a reusit sa ghiceasca toate numerele extrase si sa isi adjudece premiul.

Noutati de la loteria romana.

Daca extragerile saptamanale si premiile cu care vin acestea sunt ceva obisnuit, in luna Octombrie Loteria Romana aduce si ceva noutati de luat in seama.

Prima noutate consta in revenirea lozului in plic, unul dintre cele mai vechi produse loteristice din Romania. Acesta va reveni cu un nume proaspat: ” Vrajitorul din loz” si pentru un pret de 2.5 lei va oferi romanilor posibilitatea de a castiga pana in 20 000 de lei cash.

Cea de-a 2-a noutate consta in lansarea loteriei Craciunului, o loterie cu miros de sarbatoare si cu 730 de premii puse in joc, in valoare totala de peste 400 000 de lei. Cei care vor cumpara bilete de loterie la acest joc, au sansa sa castige unul din cele 10 premii a cate 10 000 de lei, unul din cele 45 de premii a cate 3000 de lei, unul din cele 225 de premii a cate 500 de lei sau unul din cele 450 de premii a cate 200 de lei.

Numerele extrase la 6/49

Ultima extragere a loteriei 6/49 a avut loc joi, 3 octombrie 2013. Aceasta a dezvaluit urmatoarele numere:

[textmarker color=”C24000″]21, 41, 15, 1, 37 si 34[/textmarker]

Chiar daca la categoria 1 premiul s-a reportat pentru urmatoarea extragere, la categoria a 2-a s-au castigat 3 premii a cate 34 000 de lei in timp ce la categoria a 3-a s-au castigat 177 de premii a cate 500 de lei iar la categoria a 4-a s-au castigat 3405 premii a cate 30 de lei.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!