Home Euromillions EuroMillions revine in joc, cu un premiu de 32 milioane de euro

EuroMillions revine in joc, cu un premiu de 32 milioane de euro

1,968 views

Dupa ce in 27 septembrie 2013, EuroMillions a oferit premiul cel mare care s-a ridicat la nu mai putin de 65 de milioane de euro, la mai putin de 2 saptamani, loteria europeana revine in topul  primelor 3 loterii din lume, cu un premiu de 32 de milioane de euro, pus la bataie pentru extragerea de marti, 8 octombrie 2013.

Desi ultima extragere nu a gasit niciun castigator pentru marele premiu, categoriile inferioare au oferit premii care insumeaza cateva milioane de euro.

La categoria a 2-a s-au castigat 220 000 de euro in timp ce la categoria a 3-a, cei care au ghicit 5 numere, au castigat cate 52 de mii de euro.

Categoriile 3-9 au oferit castiguri intre 4 euro si 5000 de euro.

Numerele extrase in data de 4 octombrie sunt urmatoarele:[textmarker color=”C24000″] 6, 20, 24, 35, 50 [/textmarker], [textmarker color=”00C213″]5,10[/textmarker]

2011 a fost anul in care loteria EuroMillions a intrat in topul celor mai mari loterii ale lumii, dupa ce a oferit cel mai mare premiu de pana atunci din Europa, 185 de milioane de euro. Recordul a fost depasit tot de EuroMillions, dupa ce in 2012 au oferit un premiu imens, de 190 de milioane de euro.

EuroMillions este o loterie relativ tanara, fiind infintata in anul 2004. La inceput doar in Franta, Spania si Marea Britanie, EuroMillions s-a extins si in tari precum Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia si Elvetia. Chiar daca fizic pot juca la loterie doar locuitorii acestor tari, cu ajutorul thelotter.com, orice jucator din orice colt al lumii poate achizitiona bilete si poate castiga premiile puse in joc.

Regulile loteriei sunt foarte simple. Jucatorul trebuie sa ghiceasca 5 numere dintr-o prima urna de 50 si 2 numere dintr-o a 2-a urna de 11. Cel care reuseste sa nimereasca toate cele 7 numere, castiga jackpotul pus la bataie.

Extragerea are lot de 2 ori pe saptamana, Marti si Vineri de la ora 21:00. Taxele pentru castigatori sunt destul de reduse, ridicandu-se la doar 20% din castiguri.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!