Home Loterii 8 Milioane de euro la loto joker Grecia

8 Milioane de euro la loto joker Grecia

1,506 views
joker-grecia
joker-grecia

Joi 12 Mai 2016 Loteria din Grecia ofera un premiu de 8 milioane de euro care poate fi castigat cu doar 1,45$ pe varianta. Jocul joker al loteriei grecesti se compune dintr-o tragere principala din intervalul 1-45 si o tragere secundara din intervalul 1-20, adica exact acelasi joc joker ca la loteria romana, in cazul in care jucati in Romania la loto. Pretul unui bilet la loteria din grecia este de 7,25$ si un bilet este compus din cinci variante simple.

Prin agentia de bilete online TheLotter, cea care cumpara in numele vostru biletele puteti cumpara ori bilete simple ori bilete tip syndicat, adica mai multi jucatori vor juca impreuna o serie de numere iar in caz de castig premiul se imparte intre jucatorii care au participat.
Mai multe detalii gasiti pe linkul agentiei de bilete online The Lotter. Site-ul este disponibil in mai multe limbi internationale, inclusiv limba rusa si limba romana.

In cazul in care vreti sa jucati la o tragere care va avea loc mai repede, adica azi marti 10 Mai, puteti opta sa jucati la loteria americana Mega Millions – premiu 150 milioane dolari, loteria din Florida cu un premiu de 500 de mii de dolari sau la tragerea loteriei germane de miercuri al carei premiu este de 30 de milioane de euro. Mult succes!

Click Now!