Home Loterii Top 4 premii la loteriile lumii in saptamana 9-16 septembrie

Top 4 premii la loteriile lumii in saptamana 9-16 septembrie

997 views
SHARE

In saptamana 9-16 septembrie, loteriile din lume pregatesc premii in valoare de multe milioane de euro pentru a fi castigate de cei care reusesc sa ghiceasca toate numerele extrase.

Iata top 4 loterii cu cea mai mare valoare a premiului cel mare, care au extrageri saptamana urmatoare:

Mega Millions – Loteria americana care are extrageri in fiecare marti si vineri de la ora 23:00 ofera un premiu colosal la categoria 1, care se ridica la 106 milioane de dolari. Sansele de a castiga premiul cel mare sunt una la 175 de milioane.

Powerball Noua Zeelanda – O loterie cu o prezenta mai rara in topul loteriilor cu cele mai mari premii, Powerball Noua Zeelanda a ajuns la un premiu foarte mare pentru categoria 1 :26 de milioane de dolari Neo Zeelandezi. Extragerile au loc sambata de sambata de la ora 20:00. Sansele de a castiga premiul cel mare sunt de 1:38 milioane.

EuroMillions – Cea mai mare loterie europeana, cu o prezenta frecventa in topul celor mai banoase loterii, Euro Millions ofera saptamana aceasta un premiu de “doar” 15 milioane de euro. Extragerile EuroMillions au loc in fiecare marti si vineri de la ora 21:00 iar sansele de a castiga premiul cel mare sunt de 1:116 milioane.

EuroJackpot – O alta extragere europeana cu traditie, EuroJackpot ofera tot un premiu de 15 milioane de euro celui care reuseste sa ghiceasca toate numerele extrase. Extragerile EuroJackpot au loc in fiecare vineri de la ora 19:00 iar sansele sunt de 2 ori mai mari decat la rivala EuroMillions : 1:59 milioane.

 

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов