Home Loterii Extragerea EuroJackpot din 27 septembrie, Jackpot de 21 milioane euro

Extragerea EuroJackpot din 27 septembrie, Jackpot de 21 milioane euro

1,529 views
SHARE

Una din cele mai importante loterii europene, Euro Jackpot, a ajuns la un jackpot foarte mare pentru extragerea din 27 septembrie, care se ridica la nu mai putin de 21 de milioane de euro.

Extragerea de vineri, 20 septembrie, nu a facut niciun castigator la categoria 1, insa a facut mai multi castigatori la categorii inferioare.

La categoria a 2-a s-au castigat premii in valoare de 138 de mii de euro, la categoria a 3-a s-au castigat premii in valoare de 43 de mii de euro iar la categoria a 4-a, premiile fiecarui jucator au valorat 2600 de euro.

La categoriile 5-12 s-au castigat premii care se ridica la o valoare intre 8.7 si 167 de euro.

Numerele extrase vineri sunt: [textmarker color=”C24000″]2, 6, 15, 17, 24 si bilele norocoase 5 si 7[/textmarker].

Desfasurata in Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Tarile de Jos, Norvegia, Slovenia, Spania si Suedia, EuroJackpot este una din cele mai importante loterii ale Europei.  Este de asemenea si cea mai tanara loterie a Europei, luand fiinta abia in anul 2012. Cel mai mare Jackpot castigat vreodata la aceasta loterie a fost de 45 de milioane de euro, insa pe masura ce popularitatea sa creste, Jackpotul va fi depasit cat de curand.

Chiar daca fizic se pot achizitiona bilete doar din tarile de mai sus, cu ajutorul Thelotter.com, orice om poate achizitiona bilete online, din toate colturile lumii.

Extragerile au loc in fiecare vineri de la ora 19:00 iar regulile sunt asemanatoare cu regulile altor loterii mari. Se extrag 5 numere din 50 dintr-o prima urna si 2 numere norocoase dintr-o a doua urna care contine 8 numere.

Castigatorul este cel care reuseste sa ghiceasca absolut toate numerele extrase, insa cei care nu le ghicesc pe toate au sansa de a castiga premiile puse in joc la cele 12 categorii inferioare.

Premiul este oferit cash, in momentul in care castigatorul il solicita.

Dat fiind faptul ca vineri, 20 august nu s-a castigat premiul cel mare, vinerea urmatoare, premiul va fi de 21 de milioane de euro, fiind al 2-lea premiu ca valoare din Europa si al 4-lea din intreaga lume.

 

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов