Home Euromillions Jackpot Euro Millions de 43 de milioane de euro

Jackpot Euro Millions de 43 de milioane de euro

2,679 views

Dupa ce in 27 septembrie s-au castigat 65 de milioane de euro la cea mai mare loterie din Europa, EuroMillions revine cu pasi repezi la un Jackpot urias. Dupa 2 saptamani, jackpotul a ajuns la nu mai putin de 43 de milioane de euro si este oferit celui care ghiceste toate numerele ce vor fi extrase in data de 10 octombrie.

Extragerea care a avut loc in 8 octombrie nu a  reusit sa gaseasca un castigator pentru premiul cel mare, motiv pentru care acesta s-a reportat pentru urmatoarea extragere.

Numerele norocoase de marti au fost: [textmarker color=”C24000″]23, 24, 26, 33, 42[/textmarker], [textmarker color=”1CC20A”]3, 5[/textmarker]

Niciun jucator nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, sau 5 numere + 1 powerball, motiv pentru care categoria 1 si cea de-a 2-a nu au fost castigate. La categoria a 3-a in schimb s-au castigat 5 premii a cate 239 000 de euro in timp ce la categoria a 4-a s-au castigat 58 de premii a cate 2500 de euro.

Categoriile 5-13 au oferit peste 1,5 milioane de premii cu valori cuprinse intre 4 si 241 de euro.

Infiintata in 2004, EuroMilions a reusit sa se faca imediat cunoscuta datorita Jackpoturilor imense. In 2012 a oferit cel mai mare jackpot, de 190 000 000 de euro iar in 2011 si 2006 a oferit Jackpoturi de 183 de milioane si de 185 de milioane.

De 2 ori pe an, EuroMillions ofera o extragere extraordinara a carei premii incep de la 100 de milioane de euro. Acestea se reporteaza pana in momentul in care sunt castigate, motiv pentru care capata un succes din ce in ce mai mare.

Daca doresti sa joci la EuroMillins insa nu te afli in una din tarile in care se pot achizitiona bilete fizic (Franta, Spania, Marea Britanie, Elvetia, Austria, Belgia, Luxemburg, Irlanda si Portugalia), poti sa o faci de pe www.thelotter.com.

Pretul pentru o varianta EruoMillions este de aproape 7 dolari.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!