Home Euromillions EuroMillions – al 2-lea premiu din lume, primul din Europa

EuroMillions – al 2-lea premiu din lume, primul din Europa

1,577 views

In urma extragerii din 24 septembrie 2013, loteria europeana Euro Millions nu a facut niciun castigator la categoria 1, fapt care a dus la reportarea premiului de 55 de milioane de euro pentru urmatoarea extragere. Astfel, premiul a ajuns la o suma uriasa, de 65 de milioane de euro.

Premiul nu este nici pe departe cel mai mare oferit de loteria europeana. Euro Millions a uimit, oferind cel mai mare premiu acordat vreodata in Europa, 190 de milioane de euro. Premiul a fost castigat in 2012 iar loteria europeana se asteapta la depasirea recordului cat de curand, pe masura ce popularitatea jocului creste de la o zi la alta.

Euro Millions este o loterie relativ noua. A luat fiinta in 2004 si de atunci a batut record dupa record in ceea ce priveste premiile. Pe langa uriasul premiul de 190 de milioane, au mai existat premii de 185 sau 183 de milioane de euro.

Extragere 24 septembrie 2013:

Numerele extrase in 24 septembrie 2013 sunt:

[textmarker color=”C24000″]10, 20, 26, 28, 43 [/textmarker]si Lucky Stars[textmarker color=”50C20E”] 9 si 11[/textmarker];

Chiar daca prima categorie a jocului nu a fost castigata, niciun jucator nereusind sa ghiceasca toate numerele, categoriile inferioare au oferit premii substantiale, dupa cum urmeaza:

La categoria a 2-a s-au castigat premii de 145 000 de euro. Cei care au castigat sunt cei care au ghicit 5 numere + un lucky star.

La categoria a 3-a s-au castigat premii a cate 77 000 de euro. Cei care au castigat au ghicit 5 numere din prima urna.

La categoria a 4-a s-au castigat premii a cate 5884 euro. Castigatorii au ghicit 4 numere din prima urna si cele 2 Lucky Star.

La categoriile 5-13, s-au castigat premii intre 3.8 si 220 de euro cu combinatii de bile incepand de la 2 bile ghicite.

Cum se poate juca la Euro Millions?

Fizic, la Euro Millions se pot achizitiona bilete din 9 state europene: Austria, Belgia, Franța, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elveția si Marea Britanie. Cu ajutorul www.thelotter.com insa, orice om din orice colt al lumii poate juca la loteria europeana.

Pretul unei variante este de 6,75 dolari.

Regulile presupun ghicirea a 5 numere din prima urna, care contine 50 de numere si a 2 numere din cea de-a 2-a urna, care contine 11 numere.

Urmatoarea extragere va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 21:00.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!