Home Лото Powerball Jackpotul Powerball USA si-a marit valoarea la 60 milioane de dolari

Jackpotul Powerball USA si-a marit valoarea la 60 milioane de dolari

889 views

Miercuri, 25 septembrie 2013, loteria americana Powerball a extras numerele castigatoare pentru Jackpotul care se ridica la peste 50 de milioane de dolari.

Niciun jucator nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, fapt pentru care Jackpotul a ramas neatins si a crescut la 60 de milioane de dolari, premiu care va fi pus in juc la urmatoarea extragere.

Numerele extrase miercuri sunt:

[textmarker color=”C24000″]2,7,17,49,53 si Jackpotul 23[/textmarker]

Chiar daca nimeni nu a reusit sa castige marele Jackpot, la categoriile inferioare s-au acordat numeroase premii, cu valori de pana la 1 milion de dolari.

La categoria a 2-a, cu 5 numere ghicite, s-au castigat 1 milion de dolari;

La categoria a 3-a, cu 4 numere ghicite + Powerball, s-au castigat 10.000 de dolari.

La categoriile 4-9 s-au castigat sute de premii intre 4 si 100 de dolari.

Loteria americana Powerball este una dintre cele mai populare loterii din lume. Popularitatea si-a castigat-o datorita Jackpoturilor uriase oferite extragere de extragere.

Cel mai mare premiu oferit vreodata de Powerball este cel in valoare de  588 de milioane de dolari, impartit in 2012 de catre 2 castigatori. Pe langa acest urias premiu, s-au mai oferit premii in valoare de 365 de milioane, 340 de milioane sau 14 milioane de dolari.

Desi fizic, biletele la Powerball se pot achizitiona doar din cele 46 de state americane care dispun de loterii fizice, cu ajutorul www.thelotter, oricine poate cumpara un bilet online pentru a-si incerca norocul la sutele de milioane oferite de americani.

Pretul unei variante este de 5 dolari iar un formular intreg, contine 3 variante.

Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, Miercuri si Sambata de la ora 23:00 iar premiul cel mare este oferit castigatorul in 29 de rate egale, cate una pe an. In felul acesta, cei care castiga nu isi fac probleme ca ar putea sa piarda toti banii dintr-un foc si au asigurati bani pentru aproape 30 de ani.

Sansele de a castiga marele premiu Powerball sunt de 1:175 de milioane.

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!